Гречані голубці
- Крупа гречана 1 скл.
- Печериці (свіжі, сухі білі гриби) 250 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Капуста 1 шт.
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець білий
- Яйце куряче 1 шт.
- Кефір 0.5 скл.
- Сода 0.5 ч.л.
- Борошно пшеничне
- Сир твердий 50 г
Обсмажити нарізані гриби з цибулею.
Капустяне листя відокремити, трохи потримати в киплячій воді (як на голубці). Зрізати верх товстого стебла, не порушуючи листки.
Зварити розсипчасту гречану кашу.
Змішати з грибами, посолити, поперчити.
Приготувати кляр: збити яйце з сіллю, додати кефір, соду і борошно, щоб була консистенція густої сметани.
Гречану начинку загорнути у капустяний лист.
Змастити (вмочити) в кляр і викласти у змащену олією форму.
Зверху за бажанням посипати спеціями і твердим сиром.
Запекти хвилин 20 при температурі 200°С (поки не зарум'яниться).
www.recepti.biz.uaКулинарные рецепты
Купить капусту: кулинария капуста брокколи. Кулинарные рецепты на любой вкус.
Лучшие кулинарные сайты топКулинарно-домашний сайт. Копилка кулинарных рецептов
Салат с морепродуктами рецептСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Рецепты салатов морепродукты. Рецепт салата из морепродуктов.
http://recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
recepti.biz.ua рецепт салата мимоза с рисом
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter