Гречана локшина з креветками
1236
інгредієнти:
- Олія рослинна
- Цибуля 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Локшина гречана
- Соєвий соус
- Креветки королівські (із хвостом)
У сковороді розігріти олію.
На великому вогні швидко обсмажити цибулю та моркву.
Відварити локшину за інструкцією.
Цибулю і моркву пересунути на край сковороди і покласти креветки, випарувати воду і підсмажити. Як тільки креветки підрум'яняться, з'єднати їх із цибулею та морквою.
Налити соєвий соус, можна додати пекучий перець чилі.
Додати локшину.
www.recepti.biz.ua приготовления Украинского борща рецепты
Выбирайте меню на Пасху - рецепт пасхи. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі