Гречана локшина із яловичиною та овочами
- Яловичина 500 г
- Локшина (гречана) 200 г
- Морква 1 шт.
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Броколі 1 шт.
- Спеції (базилік, майоран)
- Соєвий соус 80 мл
- Соус (чилі, солодкий)
- Томатна паста 1 ст.л.
Яловичину гарно помити й висушити паперовим рушником. Нарізати на тонкі смужки. Додати базилік, майоран і соєвий соус (50 мл). Маринувати у холодильнику 30 хвилин-1 годину. Солити м'ясо не треба.
Приготувати овочі. Нарізати морквину соломкою. Перець і броколі - смужками.
Обсмажити м’ясо.
Відварити гречану локшину (5-7 хвилин). Відкинути на дуршлак і дати стекти воді. Висипати готову локшину на сковороду і додати підсмажене м'ясо із морквою.
Підрум’янити перець. Коли він майже готовий, додати броколі і тушкувати 5 хвилин.
Приготувати соус.
Додати у соєвий соус (30 мл) солодкий соус чилі і одну столову ложку томатної пасти.
З'єднати всі інгредієнти і, добре перемішавши соус, додати його у сковорідку. Дати трохи підсмажитися локшині і накрити кришкою на 5 хвилин, щоб "дійшла" броколі.
ТутМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты
Рецепт салата белочкаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты панакоты с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рыбный салат с салатными листьями и огурцом. Салат Рыбные консервы.
Самые вкусные салаты рецепты recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter