Гречана локшина із яловичиною та овочами

ДРУГІ СТРАВИ
615 Гречана локшина із яловичиною та овочами
Фото - Гречана локшина із яловичиною та овочами
інгредієнти:
  • Яловичина 500 г
  • Локшина (гречана) 200 г
  • Морква 1 шт.
  • Перець болгарський 0.5 шт.
  • Броколі 1 шт.
  • Спеції (базилік, майоран)
  • Соєвий соус 80 мл
  • Соус (чилі, солодкий)
  • Томатна паста 1 ст.л.

Гречана локшина з яловичиною та овочами інгредієнти Яловичину гарно помити й висушити паперовим рушником. Нарізати на тонкі смужки. Додати базилік, майоран і соєвий соус (50 мл). Маринувати у холодильнику 30 хвилин-1 годину. Солити м'ясо не треба.

Гречана локшина з яловичиною та овочами Приготувати овочі. Нарізати морквину соломкою. Перець і броколі - смужками.

фото Гречана локшина з яловичиною та овочами Обсмажити м’ясо.

Гречана локшина з яловичиною та овочами Яловичина Відварити гречану локшину (5-7 хвилин). Відкинути на дуршлак і дати стекти воді. Висипати готову локшину на сковороду і додати підсмажене м'ясо із морквою.

Гречана локшина з яловичиною та овочами Локшина

Гречана локшина з яловичиною та овочами Морква Підрум’янити перець. Коли він майже готовий, додати броколі і тушкувати 5 хвилин.

Приготувати соус.

Додати у соєвий соус (30 мл) солодкий соус чилі і одну столову ложку томатної пасти.

Гречана локшина з яловичиною та овочами Брокколі З'єднати всі інгредієнти і, добре перемішавши соус, додати його у сковорідку. Дати трохи підсмажитися локшині і накрити кришкою на 5 хвилин, щоб "дійшла" броколі.

Гречана локшина з яловичиною та овочами Спеції

ТутМультиварка Рецепты Творожен. Авторские рецепты

Рецепт салата белочкаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты панакоты с фотоКулинарные рецепты. Рецепты и советы

Рыбный салат с салатными листьями и огурцом. Салат Рыбные консервы.

Самые вкусные салаты рецепты recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter