Гречана локшина із овочами та кальмарами
- Локшина (гречана) 300 г
- Морква 1 шт.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Капуста білоголова 100 г
- Кальмар (кільця) 500 г
- Цибуля ріпчаста (червона) 1 шт.
- Соєвий соус
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
Моркву, перець і капусту нарізати смужками. Швидко обсмажити на рослинній олії до напівготовності (oвочі повинні залишатися хрусткими, а не м'якими). Посолити, поперчити.
Кільця кальмарів порізати на невеликі шматочки. Відварити у киплячій підсоленій воді 3-5 хвилин. Цибулю дрібно нашаткувати, обсмажити до золотистого кольору. До цибулі додати відварені кальмари, обсмажити на сильному вогні, постійно помішуючи, 3 хвилини.
Гречану локшину опустити у киплячу підсолену воду і варити 10 хвилин на повільному вогні без кришки. Відкинути на дуршлак, дати стекти воді.
У сковороду з овочами викласти відварену гречану локшину і кальмарно-цибулеву суміш. Додати соєвий соус і смажити ще 3 хвилини.
Рецепт пончиков творожныхРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Проверенные рецепты постных блюд: рецепты в пост. Кулинарные рецепты от Tramontina.
www.recepti.biz.uaКонсервы из рыбы и моллюсков, салаты, ассорти и др
Рецепт салата с языкаРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепт салата из морепродуктов http://recepti.biz.ua
Купить кондитерку - медовик торт.
Privileg кофеварка эспрессо. Схема эспрессо-машины.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter