Гречана каша із грибами у м'ясних кошиках
- Фарш м´ясний (яловичина) 500 г
- Крупа гречана 100 г
- Гриби (лисички) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Яйце перепелине 8 шт.
- Крем фреш 1 ст.л.
- Варення (брусничне) 200 г
- Вода 200 мл
- Масло вершкове 50 г
- Кориця (мелена) 0.5 ч.л.
- Гвоздика (мелена) 0.25 ч.л.
- Кріп (сушений) 2 ч.л.
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
Відварити гречану крупу у підсоленій воді до готовності. Зняти із вогню і залишити у каструлі під кришкою.
Лисички промити і обсмажити на вершковому маслі протягом 10 хвилин.
Одну цибулину нарізати півкільцями і також обсмажити до прозорості на вершковому маслі (окремо від грибів).
Змішати обсмажені гриби і цибулю. Це буде одна із частин начинки.
Фарш перекласти у глибоку миску. Додати перепелині яйця, крем-фреш і натерти на дрібній тертці одну цибулину. Усе добре змішати до однорідної маси, додавши трохи сушеного кропу, посолити і поперчити.
Змастити вершковим маслом формочки (для кексів) і акуратно сформувати у них кошики із фаршу.
У кожен кошик покласти по 2 ч. л. відвареної гречки.
Зверху додати лисички із цибулею.
Накрити фольгою і поставити у духовку на 170 градусів хвилин на 30-40.
Приготувати соус: варення змішати із меленою корицею та гвоздикою.
Вийняти форму із кошиками із духовки, дати охолонути хвилини 2-3, дістати кошики із форм за допомогою ножа або виделки.
Перекласти на тарілку, додати соус, прикрасити меленим перцем і сушеним кропом.
Тутстрави до святкового столу
Пасхальные рецепты - рецепты пасхи. Кулинарные рецепты.
http://recepti.biz.ua рецепт салата с морепродуктами
Кулинарный сайт Насти СкрипкинойКопилка кулинарных рецептов. Кулинарно-домашний сайт
Крещатый Яр торт рецептТорт В Мультиварке Рецепты. Авторские рецепты
Пирог со шпинатом www.recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter