Гребінці на картоплі із трюфельною олією
800
інгредієнти:
- Гребінці 100 г
- Картопля 2 шт.
- Сир пармезан 10 г
- Лимон (цедра) 2 г
- Олія оливкова 10 мл
- Масло вершкове 10 г
- Олія трюфельна 10 мл
- Кмин
- Цибуля сібулет 1 шт.
- Рукола 10 г
- Помідори черрі 20 г
- Сіль 1 г
- Перець чорний мелений 1 г
Гребінці обсмажити із двох сторін на оливковій олії із кмином. Посолити, поперчити.
Окремо відварити картоплю і протерти через сито, додати цедру лимона, тертий сир пармезан і вершкове масло. Посолити, поперчити.
Руколу і помідори черрі злегка прогріти на оливковій олії.
Колом на тарілку викласти картопляне пюре, на нього симетрично укласти гребінці, на гребінці покласти руколу та чері, прикрасити кмином і цибулею сібулет, полити трюфельною олією
Французские салаты рецепты с фотоГазета для изучающих французский
Рецепты приготовления блюд: плов рецепт приготовления. Скороварки для приготовления каши.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі