Гребінці на картоплі із трюфельною олією

ДРУГІ СТРАВИ
734 Гребінці на картоплі із трюфельною олією
Фото - Гребінці на картоплі із трюфельною олією
інгредієнти:
  • Гребінці 100 г
  • Картопля 2 шт.
  • Сир пармезан 10 г
  • Лимон (цедра) 2 г
  • Олія оливкова 10 мл
  • Масло вершкове 10 г
  • Олія трюфельна 10 мл
  • Кмин
  • Цибуля сібулет 1 шт.
  • Рукола 10 г
  • Помідори черрі 20 г
  • Сіль 1 г
  • Перець чорний мелений 1 г

Гребінці обсмажити із двох сторін на оливковій олії із кмином. Посолити, поперчити.

Окремо відварити картоплю і протерти через сито, додати цедру лимона, тертий сир пармезан і вершкове масло. Посолити, поперчити.

Руколу і помідори черрі злегка прогріти на оливковій олії.

Колом на тарілку викласти картопляне пюре, на нього симетрично укласти гребінці, на гребінці покласти руколу та чері, прикрасити кмином і цибулею сібулет, полити трюфельною олією

Французские салаты рецепты с фотоГазета для изучающих французский

Рецепты приготовления блюд: плов рецепт приготовления. Скороварки для приготовления каши.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter