Гребінці
- Гребінець 8 шт.
- Сухарі панірувальні 80 г
- Часник 2 зуб.
- Петрушка
- Олія оливкова 0.5 скл.
- Вода 250 мл
- Сіль
- Пармезан 50 г
- Перець чорний
Промити від піску гребінці.
Відкрити, допомагаючи ножем, черепашку і відокремити від усього непотрібного.
Подрібнити петрушку.
Змішати сухарі, часник, тертий сир, петрушку, оливкову олію (залишивши трохи для поливання гребінців), сіль і перець.
Поступово додати воду, щоб вийшла кремоподібна маса, не рідка.
Щоб із черепашки не вилилося ні краплі "начинки", із фольги зробити трубочки, а з них маленькі обручі і поставити гребінці.
На м'ясо гребінців викласти суміш і поставити в розігріту до 200 градусів духовку на 10-15 хвилин, до рум'янцю.
Оладьи из Рыбной Икры калорииПродажа и покупка. Рыбная Икра
Очень вкусные пончики - рецепт пончики с чесноком. Рецепты с малиной.
www.recepti.biz.uaУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты салата из моркови на зиму http://recepti.biz.ua
Блюда В Мультиварке Рецепты: приготовление блюд в микроволновке.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепт торт наполеон. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter