Гратен із риби та овочів під соусом
- Філе риби (минтай) 2 шт.
- Морква 6 шт.
- Цибуля порей 3 шт.
- Вершки (10%) 150 мл
- Крем-чіз (жирний домашній сир) 100 г
- Спеції (сіль і перець мелений, суміш перців свіжомелених)
- Приправа (Прованські трави)
- Лайм (лимон) 0.5 шт.
- Сир 70 г
Порей нарізати навскоси на шматочки 1,5-2 см.
Моркву нарізати на кружечки.
У сковороду налити олію, додати моркву, долити трохи води і тушкувати на слабкому вогні, доки не випарується.
Додати цибулю, усе посипати сіллю, сумішшю перців і прованськими травами, злегка обсмажити всe і викласти у форму.
Форму застелити пекарським папером (калькою).
Філе риби прорізати не до кінця, посолити і скропити соком лайма, дати настоятися 5 хвилин.
Крем-чіз змішати із вершками в однорідну масу (соус).
Рибку викласти поверх овочів і змастити соусом.
Сир натерти на дрібній тeртці і посипати зверху.
Поставити форму у добре розігріту духовку на 15 хвилин.
Рецепты мясные салаты. Праздничный мясной салат рецепт.
Настоящий суп харчо с фото - кулинарные сайты с рецептами и фото. Кулинарные секреты для худеющих.
http://recepti.biz.uaсалати з кукурудзою
Купить кульки оптомкульки
Мебель для кухни Польская http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter