Гратен із риби та овочів під соусом

ДРУГІ СТРАВИ
809 Гратен із риби та овочів під соусом
Фото - Гратен із риби та овочів під соусом
інгредієнти:
  • Філе риби (минтай) 2 шт.
  • Морква 6 шт.
  • Цибуля порей 3 шт.
  • Вершки (10%) 150 мл
  • Крем-чіз (жирний домашній сир) 100 г
  • Спеції (сіль і перець мелений, суміш перців свіжомелених)
  • Приправа (Прованські трави)
  • Лайм (лимон) 0.5 шт.
  • Сир 70 г

Гратен з риби і овочів під соусом інгредієнти Гратен з риби і овочів під соусом

Порей нарізати навскоси на шматочки 1,5-2 см.

Моркву нарізати на кружечки.

У сковороду налити олію, додати моркву, долити трохи води і тушкувати на слабкому вогні, доки не випарується.

Додати цибулю, усе посипати сіллю, сумішшю перців і прованськими травами, злегка обсмажити всe і викласти у форму.

фото Гратен з риби і овочів під соусом Форму застелити пекарським папером (калькою).

Філе риби прорізати не до кінця, посолити і скропити соком лайма, дати настоятися 5 хвилин.

Гратен з риби і овочів під соусом Філе риби Крем-чіз змішати із вершками в однорідну масу (соус).

Рибку викласти поверх овочів і змастити соусом.

Сир натерти на дрібній тeртці і посипати зверху.

Поставити форму у добре розігріту духовку на 15 хвилин.

Гратен з риби і овочів під соусом Моркoвь

Рецепты мясные салаты. Праздничный мясной салат рецепт.

Настоящий суп харчо с фото - кулинарные сайты с рецептами и фото. Кулинарные секреты для худеющих.

http://recepti.biz.uaсалати з кукурудзою

Купить кульки оптомкульки

Мебель для кухни Польская http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter