Гранатові ніжки

ДРУГІ СТРАВИ
652 Гранатові ніжки
Фото - Гранатові ніжки
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 12 шт.
  • Тісто листкове дріжджове 1.5 кг
  • Гранат 1.5 шт.
  • Сир 100 г
  • Сіль
  • Приправа (італійська)
  • Олія рослинна
  • Яйце куряче 1 шт.

Гранатові ніжки інгредієнти Гранатові ніжки

фото Гранатові ніжки Гранатові ніжки Гомілка куряча

Гранатові ніжки Тісто листкове дріжджове Гранатові ніжки Гранат

Гранатові ніжки Сир Гранатові ніжки Сіль

Гомілки помити, обсушити.

Звільнити курячу шкіру від м'яса (тільки не до кінця гомілки), шкіру підняти вгору.

Посолити, посипати ніжки спеціями.

Порізати пластинками сир.

Покласти пластинку сиру між шкірою і м'ясом гомілки (в кишеню).

Гранат почистити.

Жменю гранатових зeрен акуратно покласти під шкіру на сир, при цьому потрібно притримувати шкіру рукою.

Тісто розморозити, розкачати в прямокутник, порізати смужками.

Обмотати кожну гомілку смужками тіста, починаючи з кісточки.

Деко змастити олією, покласти підготовлені гомілки, змастити їх збитим яйцем і посипати приправою.

Випікати в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці на середньому рівні до рум'янцю, потім накрити ніжки фольгою і випікати до готовності.

Загальний час випікання - одна година двадцять хвилин.

Торт без выпечки www.recepti.biz.ua

Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с апельсинами рецепты. Готовим со вкусом.

Рецепты крема для торта медовик. Медовик торт рецепт.

Эспрессо кофеварки помповые http://recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter