Гранатові ніжки
- Гомілка куряча 12 шт.
- Тісто листкове дріжджове 1.5 кг
- Гранат 1.5 шт.
- Сир 100 г
- Сіль
- Приправа (італійська)
- Олія рослинна
- Яйце куряче 1 шт.
Гомілки помити, обсушити.
Звільнити курячу шкіру від м'яса (тільки не до кінця гомілки), шкіру підняти вгору.
Посолити, посипати ніжки спеціями.
Порізати пластинками сир.
Покласти пластинку сиру між шкірою і м'ясом гомілки (в кишеню).
Гранат почистити.
Жменю гранатових зeрен акуратно покласти під шкіру на сир, при цьому потрібно притримувати шкіру рукою.
Тісто розморозити, розкачати в прямокутник, порізати смужками.
Обмотати кожну гомілку смужками тіста, починаючи з кісточки.
Деко змастити олією, покласти підготовлені гомілки, змастити їх збитим яйцем і посипати приправою.
Випікати в попередньо нагрітій до 200 градусів духовці на середньому рівні до рум'янцю, потім накрити ніжки фольгою і випікати до готовності.
Загальний час випікання - одна година двадцять хвилин.
Торт без выпечки www.recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты от Tramontina - салаты с апельсинами рецепты. Готовим со вкусом.
Рецепты крема для торта медовик. Медовик торт рецепт.
Эспрессо кофеварки помповые http://recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter