Гострі курячі стегна

ДРУГІ СТРАВИ
1106 Гострі курячі стегна
Фото - Гострі курячі стегна
інгредієнти:
  • Стегно куряче 4 шт.
  • Вода 80 мл
  • Олія оливкова 2.5 ст.л.
  • Часник 1.5 ч.л.
  • Перець червоний (солодкий, мелений) 0.5 ч.л.
  • Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
  • Соус (Чилі гострий) 1.5 ст.л.
  • Петрушка 1 пуч.
  • Сіль
  • Коріандр

Гострі курячі стегна інгредієнти Із води, оливкової олії, солі, перцю, соусу, коріандру, часнику зробити маринад. З'єднати всі інгредієнти і перемішати.

 

Гострі курячі стегна Додати у маринад дрібно нарізану петрушку.

фото Гострі курячі стегна Підготувати курячі стегна. Промити, обсушити тканинною серветкою, зрізати зайвий жир і зробити надрізи ножем (для кращого проникнення маринаду). З'єднати стегна і маринад і залишити на 1 годину мінімум, краще на більший час.

Гострі курячі стегна Стегно куряче Мариноване м'ясо птиці викласти на деко або у вогнетривку форму, застелену харчовим пергаментом. Полити маринадом, що залишився.

Гострі курячі стегна Вода Розігріти духовку, запікати стегна до готовності та золотистої скоринки - 30-40 хвилин (170-180°С).


кулинария с пошаговыми фотографиями

Рецепты юлии высоцкой выпечкаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты

Кулинарные рецепты от Tramontina - как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.

Кулинарный сайт блокнот recepti.biz.ua

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter