Гострі курячі стегна
- Стегно куряче 4 шт.
- Вода 80 мл
- Олія оливкова 2.5 ст.л.
- Часник 1.5 ч.л.
- Перець червоний (солодкий, мелений) 0.5 ч.л.
- Перець чорний (мелений) 0.5 ч.л.
- Соус (Чилі гострий) 1.5 ст.л.
- Петрушка 1 пуч.
- Сіль
- Коріандр
Із води, оливкової олії, солі, перцю, соусу, коріандру, часнику зробити маринад. З'єднати всі інгредієнти і перемішати.
Додати у маринад дрібно нарізану петрушку.
Підготувати курячі стегна. Промити, обсушити тканинною серветкою, зрізати зайвий жир і зробити надрізи ножем (для кращого проникнення маринаду). З'єднати стегна і маринад і залишити на 1 годину мінімум, краще на більший час.
Мариноване м'ясо птиці викласти на деко або у вогнетривку форму, застелену харчовим пергаментом. Полити маринадом, що залишився.
Розігріти духовку, запікати стегна до готовності та золотистої скоринки - 30-40 хвилин (170-180°С).
кулинария с пошаговыми фотографиями
Рецепты юлии высоцкой выпечкаРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Кулинарные рецепты от Tramontina - как правильно приготовить соус бешамель. Любите жареную курочку.
Кулинарный сайт блокнот recepti.biz.ua
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter