Гострі курячі кульки із капустою та болгарським перцем
- Філе куряче 500 г
- Капуста білоголова 200 г
- Перець болгарський 0.5 шт.
- Сир твердий 100 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Часник 3 зуб.
- Хліб житній 50 г
- Яйце 2 шт.
- Борошно 2 ст.л.
- Соус (Табаско) 1 ст.л.
- Суміш перців
- Сіль
Капусту дрібно нашаткувати.
Bикласти у сковороду із розігрітою оливковою олією.
Додати трохи кип'яченої води і протушкувати до м'якості, посолити, поперчити і відставити убік остигати.
Болгарський перець дрібно порізати.
Сир натерти на крупній тертці.
Перекрутити на м'ясорубці куряче філе, цибулину і хліб.
Додати до фаршу сир, перець і капусту.
Все посолити, поперчити та ретельно перемішати.
У масу додати Табаско, яйця і тертий часник, перемішати.
Додати борошно.
Знову все перемішати.
Мокрими руками сформувати маленькі колобочки і викласти на лист.
Поставити у розігріту до 180°С духовку на 25-30 хвилин.
http://recepti.biz.uaКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Готовим со вкусом - салат невеста рецепт. Как приготовить летний салат.
Вкусные рецепты салата с Курицей: салат с курицей. Поилки для домашней птицы.
recepti.biz Как приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Рецепт праздничных блюд из мясаКулинарные рецепты. База рецептов. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter