"Гостренькі" рулетики
- Грудка куряча 800 г
- Часник 10 зуб.
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Яйце куряче 2 шт.
- Сіль
- Перець чорний
- Спеції
- Сухарі панірувальні (борошно)
Приготувати начинку для рулетиків.
Часник подрібнити у блендері.
Змішати із соєвим соусом.
М'ясо нарізати порційними шматочками (невеликими).
Відбити як для битків.
Нанести на м'ясо начинку і згорнути рулет.
Коли всі рулетики скручені - приготувати кляр. До двох яєць додати трохи солі і чорного перцю меленого, набір спецій для курки і ретельно перемішати виделкою.
Розігріти сковорідку із олією. Насипати у тарілку панірування (сухарі/борошно).
Вмочити спочатку у яйця рулетик, потім обваляти у сухарях і викласти на шиплячу сковорідку.
Обсмажити із двох боків до готовності (кілька хвилин на одній стороні).
Рецепты для пекарни - рецепт салата з язиком.
Вкусные рецепты салата с Курицей: салат с курицей. Рецепты салатов на любой вкус.
набор для приготовления канапе
Кулинарные рецепты - рецепты пошагово с фото.
http://recepti.biz.ua торт медовик рецепт
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter