Гостра запечена курка у меду

ДРУГІ СТРАВИ
881 Гостра запечена курка у меду
Фото - Гостра запечена курка у меду
інгредієнти:
  • Гомілка куряча 4 шт.
  • Крило куряче 6 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Імбир (корінь)
  • Сік лимона 1 шт.
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Мед 3 ст.л.
  • Перець чилі (мелений) 0.5 ч.л.
  • Сік апельсина 0.5 шт.

Гостра запечена курятина в меду інгредієнти Курячі гомілки і крильця обмити, висушити, у крил відрізати "пальчики". Викласти курочку у неглибоку жароміцну посудину (форму для запікання) в один шар.

Гостра запечена курятина в меду Підготувати маринад. Змішати подрібнений часник, натертий на дрібній тертці імбир, сік лимона і половини невеликого апельсина, соєвий соус, порошок чилі і мед.

фото Гостра запечена курятина в меду Залити курочку маринадом.

Гостра запечена курятина в меду Гомілка куряча Накрити харчовою плівкою і поставити маринуватися на холод на 2 години.

Гостра запечена курятина в меду Крило куряче Розігріти духовку до 220 градусів. Поставити форму зі шматочками курочки із маринадом запікатися на 25-30 хвилин. У середині запікання вийняти форму і перевернути шматочки на іншу сторону.

Гостра запечена курятина в меду Часник

На гарнір подати гречку.

 

Салати з чорносливом куркою фотосалати з чорносливом

www.recepti.biz.uaсалати з квасолею

Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты греческой кухни с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter