Гостра запечена курка у меду
- Гомілка куряча 4 шт.
- Крило куряче 6 шт.
- Часник 4 зуб.
- Імбир (корінь)
- Сік лимона 1 шт.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Мед 3 ст.л.
- Перець чилі (мелений) 0.5 ч.л.
- Сік апельсина 0.5 шт.
Курячі гомілки і крильця обмити, висушити, у крил відрізати "пальчики". Викласти курочку у неглибоку жароміцну посудину (форму для запікання) в один шар.
Підготувати маринад. Змішати подрібнений часник, натертий на дрібній тертці імбир, сік лимона і половини невеликого апельсина, соєвий соус, порошок чилі і мед.
Залити курочку маринадом.
Накрити харчовою плівкою і поставити маринуватися на холод на 2 години.
Розігріти духовку до 220 градусів. Поставити форму зі шматочками курочки із маринадом запікатися на 25-30 хвилин. У середині запікання вийняти форму і перевернути шматочки на іншу сторону.
На гарнір подати гречку.
Салати з чорносливом куркою фотосалати з чорносливом
www.recepti.biz.uaсалати з квасолею
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты греческой кухни с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter