Горщики по-волинськи

ДРУГІ СТРАВИ
818 Горщики по-волинськи
Фото - Горщики по-волинськи
інгредієнти:
  • М´ясо 500 г
  • Картопля 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Гриби
  • Сметана
  • Часник
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Борошно

Картоплю натерти на дрібній тертці, додати терту цибулину, 1 яйце, 1 ложку борошна (на 5-6 картоплин), сіль, перець чорний. Із приготовленої суміші обсмажити деруни.

Гриби: якщо сушені - відварити, грибний відвар залишити, потім злегка обсмажити.

 

 

Злегка обсмажити м'ясо нарізане кубиками 2-3 см.

Скласти у горщики: деруни (2-3 штуки) + м'ясо + гриби, зверху - теж деруни (1-2 шт.).

Соус: обсмажити цибулю, часник, можна трохи моркви дрібно натертої, тоді колір горщиків буде відповідний, розвести грибним відваром (при відсутності трохи води, м'ясного бульйону), додати сметану, сіль, спеції.

Після того, як соус буде готовий, залити вміст горщиків сметанно-грибним соусом. Поставити в духовку.

Подавати гарячими, можна посипати зеленню.

Кулинарные рецепты - рецепты пасхи. Рушники оптом.

recepti.biz холодные закуски из лаваша

Салат с языка рецептКулинарные рецепты. Мясных, фруктовых и экзотических салатов

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter