Горщики по-ельзаськи
- Свинина 0.7 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вино червоне напівсолодке 150 мл
- Картопля 9 шт.
- Морква 2 шт.
- Помідор (великий) 3 шт.
- Зира (іранська, кмин) 50 шт.
- Часник 6 зуб.
- Гвоздика 12 шт.
- Лавровий лист 6 шт.
- Приправа (до шашлику)
Свинину порізати дрібними шматочками, цибулю півкільцями, додати приправу для шашлику (хмелі-сунелі, перець чорний, коріандр, мускатний горіх, сіль морська). Залити вином.
Залишити маринуватися на ніч або з ранку приготувати маринад, а увечері розкласти по горщиках.
М'ясо мариноване розкласти по горщиках, додати гвоздику по 2 шт., зиру по 10 шт., по 1 лавровому листку, по 1 зубчику часника, дрібно порубати.
Моркву натерти на крупній тертці і розкласти порівну по горщиках.
Картоплю порізати соломкою і розкласти.
Помідори - кубиком і в горщики.
Залити окропом, але не до краю горщика, на 1 см не доливати. Розмістити в розігрітій духовій шафі на 1 годину 30 хв при температурі 200 градусів.
Готову страву посипати зеленню кропу.
Салати з квасолею на зимусалати з квасолею
Очень вкусные рецепты гуляша - рецепт суп гуляш. Осетинские пироги на заказ.
Рецепты Для Мультиварки: скумбрия в маринаде рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Салат мимоза сыра. История салата мимоза.
Пирог со шпинатом и фетой рецептыРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter