Горщики по-ельзаськи

ДРУГІ СТРАВИ
709 Горщики по-ельзаськи
Фото - Горщики по-ельзаськи
інгредієнти:
  • Свинина 0.7 кг
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Вино червоне напівсолодке 150 мл
  • Картопля 9 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Помідор (великий) 3 шт.
  • Зира (іранська, кмин) 50 шт.
  • Часник 6 зуб.
  • Гвоздика 12 шт.
  • Лавровий лист 6 шт.
  • Приправа (до шашлику)

Горшечки по-ельзаськи інгредієнти Свинину порізати дрібними шматочками, цибулю півкільцями, додати приправу для шашлику (хмелі-сунелі, перець чорний, коріандр, мускатний горіх, сіль морська). Залити вином.

Горшечки по-ельзаськи Залишити маринуватися на ніч або з ранку приготувати маринад, а увечері розкласти по горщиках.

фото Горшечки по-ельзаськи М'ясо мариноване розкласти по горщиках, додати гвоздику по 2 шт., зиру по 10 шт., по 1 лавровому листку, по 1 зубчику часника, дрібно порубати.

Горшечки по-ельзаськи Свинина Моркву натерти на крупній тертці і розкласти порівну по горщиках.

Горшечки по-ельзаськи Лукрепчатий Картоплю порізати соломкою і розкласти.

Горшечки по-ельзаськи Вінокрасное напівсолодке Помідори - кубиком і в горщики.

Горшечки по-ельзаськи Картопля Залити окропом, але не до краю горщика, на 1 см не доливати. Розмістити в розігрітій духовій шафі на 1 годину 30 хв при температурі 200 градусів.

Горшечки по-ельзаськи МоркваГотову страву посипати зеленню кропу. 

 

Салати з квасолею на зимусалати з квасолею

Очень вкусные рецепты гуляша - рецепт суп гуляш. Осетинские пироги на заказ.

Рецепты Для Мультиварки: скумбрия в маринаде рецепт. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Салат мимоза сыра. История салата мимоза.

Пирог со шпинатом и фетой рецептыРецепты пирогов к празднику! Тысячи оригинальных блюд с фото

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter