Горщики "Осінній захват"
- Гриби (сухі) 40 г
- М´ясо (свинина) 200 г
- Перець болгарський 1 шт.
- Баклажан 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно 1.5 скл.
- Яйце 1 шт.
- Сіль
- Перець
Гриби замочити в холодній воді на 4 години.
Відварити їх у підсоленій воді до готовності.
Відварені гриби остудити і перемолоти на м'ясорубці.
Ріпчасту цибулю очистити, нарізати дрібними кубиками. Обсмажити з грибним фаршем на олії. Остудити.
Зробити прісне тісто з борошна та яйця. Сформувати вареники з цибульно-грибною начинкою.
Відварити їх у підсоленій воді до готовності.
М'ясо нарізати соломкою і обсмажити на олії.
Перець болгарський нарізати соломкою, а баклажан кубиками. Обсмажити разом на олії.
Сформувати горщик: на дно шар м'яса, потім овочі, зверху 3 вареника з грибами. Залити 50 мл відвару, що залишився після варіння грибів. Поставити в духовку на 20 хвилин при 150 градусах.
Рецепт приготовление селедку под шубой www.recepti.biz.ua
Как приготовить вкусный шашлык - пляцки рецепти фото. Рецепты приготовления блюд.
ТутКулинарные рецепты
Форум рецепты вкусных салатов. Рецепты салаты закуски недорого вкусно.
Рецепты салатов из ассорти морепродуктов http://recepti.biz.ua
Любишь сладости? Помни о фигуре: лимонник торт. Торты на заказ. Вкусно и недорого.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter