Горщики "Грона горобини"
- Свинина 300 г
- Цибуля червона 1 шт.
- Морква 1 шт.
- Чорнослив 6 шт.
- Яблуко (зелене) 1 шт.
- Журавлина 0.5 скл.
- Цукор 1 ч.л.
- Соєвий соус 1 ст.л.
- Млинці 4 шт.
- Сир твердий 50 г
- Олія рослинна
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
М'ясо нарізати довгими тонкими скибочками. Можна трохи відбити. Трохи посолити і поперчити.
На м'ясо покласти чорнослив (попередньо добре промитий, розпарювати не потрібно).
Звернути рулетиками.
Рулетики обсмажити на олії з усіх боків до рум'яної скоринки (до готовності доводити не потрібно).
Викласти рулетики в горщики.
На олії обсмажити моркву, нарізану напівкружечками.
Додати цибулю, нарізану соломкою. Обсмажити злегка 2-3 хвилини.
У горщик додати яблуко, очищене від серцевини, нарізане шматочками.
Додати цибулю з морквою.
Журавлину розім’яти у мисці, додати цукор, трохи води (1 ст. ложку) і поставити на вогонь. Як закипить, варити помішуючи 1 хвилину на сильному вогні. У кінці додати соєвий соус.
Влити в горщики соус.
Поставити в духовку (холодну), увімкнути (температура 180 градусів). Готувати хвилин 25-30.
Посмажити млинці. Натерти сир на дрібній тертці. На млинець насипати трохи сиру.
Звернути трубочкою і викласти в горщики.
Посипати зверху сиром і з журавлини викласти "гроно горобини". Гілочка - гілочка петрушки. Поставити ще раз в духовку (без кришок), на 5 хвилин при температурі 200 градусів.
Подавати гарячими. Їсти, занурюючи млинець в соус.
Туткуриный рулет
Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты бездрожжевого теста для хлеба.
Рецепты вкусных праздничных блюд. Праздничные блюда вкусные рецепты.
Оригинальные торты на заказ - маковый торт. Маковый торт на заказ.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter