Горщики "Грона горобини"

ДРУГІ СТРАВИ
689 Горщики "Грона горобини"
Фото - Горщики
інгредієнти:
  • Свинина 300 г
  • Цибуля червона 1 шт.
  • Морква 1 шт.
  • Чорнослив 6 шт.
  • Яблуко (зелене) 1 шт.
  • Журавлина 0.5 скл.
  • Цукор 1 ч.л.
  • Соєвий соус 1 ст.л.
  • Млинці 4 шт.
  • Сир твердий 50 г
  • Олія рослинна
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)

Горщики М'ясо нарізати довгими тонкими скибочками. Можна трохи відбити. Трохи посолити і поперчити.

Горщики На м'ясо покласти чорнослив (попередньо добре промитий, розпарювати не потрібно).

фото Горшечки Звернути рулетиками.

Горщики Рулетики обсмажити на олії з усіх боків до рум'яної скоринки (до готовності доводити не потрібно).

Горщики Викласти рулетики в горщики.

Горщики На олії обсмажити моркву, нарізану напівкружечками.

Горщики Додати цибулю, нарізану соломкою. Обсмажити злегка 2-3 хвилини.

Горщики У горщик додати яблуко, очищене від серцевини, нарізане шматочками.

Горщики Додати цибулю з морквою.

Горщики Журавлину розім’яти у мисці, додати цукор, трохи води (1 ст. ложку) і поставити на вогонь. Як закипить, варити помішуючи 1 хвилину на сильному вогні. У кінці додати соєвий соус.

Горщики Влити в горщики соус.

Горщики Поставити в духовку (холодну), увімкнути (температура 180 градусів). Готувати хвилин 25-30.

Горщики Посмажити млинці. Натерти сир на дрібній тертці. На млинець насипати трохи сиру.

Горщики Звернути трубочкою і викласти в горщики.

Горщики Посипати зверху сиром і з журавлини викласти "гроно горобини". Гілочка - гілочка петрушки. Поставити ще раз в духовку (без кришок), на 5 хвилин при температурі 200 градусів.

Горщики Подавати гарячими. Їсти, занурюючи млинець в соус. 

 

Туткуриный рулет

Рецепты быстрой и вкусной диеты - рецепты бездрожжевого теста для хлеба.

Рецепты вкусных праздничных блюд. Праздничные блюда вкусные рецепты.

Оригинальные торты на заказ - маковый торт. Маковый торт на заказ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter