Горщики
- Яловичина 500 г
- Картопля 1 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Морква 2 шт.
- Печериці 200 г
- Сало 200 г
- Масло вершкове 4 ч.л.
- Сіль
- Перець
- Петрушка
- Кріп
- Вода
- Кефір 1 скл.
- Яйце 1 шт.
- Маргарин 100 г
- Цукор 0.5 ч.л.
- Сода 0.5 ч.л.
- Борошно
Всі необхідні продукти помити, почистити і нарізати.
М'ясо, сало, цибулю, картоплю - кубиками.
Моркву натерти на дрібній тертці.
Гриби нарізати пластинками.
Скласти все в сирому вигляді в горщики шарами.
1 шар - яловичина.
2 шар - сало.
Посолити злегка.
Поперчити й перемішати.
3 шар - цибуля.
4 шар - морква.
5 шар - гриби.
6 шар - картопля.
Зверху в кожен горщик покласти по 1 чайній ложці вершкового масла.
Трохи зелені петрушки і кропу.
Далі в літрову банку налити воду і розчинити у ній сіль і залити цю воду в горщики.
Тісто для кришок.
Змішати кефір, яйце, маргарин, сіль, цукор, соду.
Додати борошно і замісити круте тісто.
Розділити його на 4 частини, надати руками кожній частині форму кола, накрити тістом горщик зверху і заліпити як вареники.
Поставити горщики в духовку на 1-1,5 години при температурі 200 градусів.
Дістати, перевірити готовність.
Подавати до столу зі сметаною.
Капуста пелюстка рецептУзнайте рецепты бразильских шеф-поваров для приготовления шедевров дома
Рецепты диетическиеРецепты Приготовления В Мультиварке. Авторские рецепты
Рецепты Тортов: рецепт смачного торта. Скороварки для приготовления каши.
Салат с Курицей, орешками и сухарикамиСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Черничное вареньеПроизводство и поставки варенья и джемов из ягод и фруктов
Опробованные рецепты вкусных салатов. Рецепты самых вкусных салатов.
www.recepti.biz.uaИзготовление тортов на заказ
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter