Горщик "Золотий танок"
- Шинка 500 г
- Морква 3 шт.
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Абрикоси (консервовані або сушені) 200 г
- Сухофрукти асорті (яблука, персики, груші) 200 г
- Жир 2 ст.л.
- Лавровий лист 4 шт.
- Кмин
- Перець, сіль
- Сметана 100 мл
Нарізати шинку кубиками, цибулю - чвертькільцями, а картоплю і моркву - шматочками навскоси.
Обсмажити цибулю в олії, додавши перець горошком, лавровий лист і кмин.
Викласти в горщики пошарово.
Картопля і морква.
Шинка, смажена цибуля з приправами.
Сухофрукти (курага, сушене яблуко, алича і груша) або свіжі жовті фрукти (абрикоси).
Залити водою.
Поставити в духовку на 40 хвилин.
Злити бульйон з горщиків, змішати зі сметаною і цибулею пореєм.
Залити горщики соусом. Протушкувати ще 15 хвилин.
Салат с креветками и омлетом рецепты с фотоСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Салат святковий рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты капусты пелюсткиКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Практическая кулинария худеющим: диетолог светлана фус сайт.
Аюрведа, йога, Индия: рецепты индийской кухни. Итальянская коллекция.
Спартак в магазине LAMODA - рецепт торт спартак. Рецепты тортов.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter