Горщик з перцем
- Яловичина 700 г
- Цибуля ріпчаста 500 г
- Перець солодкий червоний 4 шт.
- Часник 1 зуб.
- Олія рослинна
- Чебрець (гілочка) 1 шт.
- Перець (мелений, суміш)
- Перець червоний пекучий 1 шт.
- Сіль
- Цедра лимона 0.5 шт.
- Цукор 2 ч.л.
Олію розігріти у глибокій сковороді. Злегка обсмажити в олії часник і цибулю, нарізану кубиками.
Додати у сковороду яловичину, нарізану кубиками зі сторонами в 2 см. Трохи обсмажити.
У сковороду налити води так, щоб вона майже покрила м'ясо. Посолити, додати щіпку меленого перцю і чебрець.
Накрити м'ясо кришкою, тушкувати майже до готовності.
Солодкий і гострий перці нарізати кільцями.
Додати перець до м'яса, перемішати. Сковороду зняти з вогню.
Перекласти м'ясо і перець у горщики або в один великий горщик. Закрити кришками і відправити горщики в духовку на середній вогонь.
Тушкувати в духовці 20 хв.
Із половини лимона зняти цедру і змішати з цукром.
Дістати горщики і додати в них цедру з цукром. Злегка перемішати.
Поставити горщики у духовку ще на 10-15 хвилин.
На гарнір добре подати відварений рис і овочі.
Рецепты вкусных блюд для Вас - рецепти з фото.
Новые рецепты салатов с фотографиямиНабор продуктов с рецептами на неделю. Доставка на дом
Блюда В Мультиварке Рецепты - рецепты приготовления блюд в микроволновке. Мультиварка Philips.
Рецепты из редькиРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter