Горщик з овочами, м'ясом і лисичками в сметані
- Свинина 600 г
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Лисички 400 г
- Кабачок (цукіні) 2 шт.
- Сметана (натуральний йогурт) 250 г
- Соус (шашличний і кисло-солодкий) 6 ч.л.
- Помідор (черрі) 1 шт.
- Сіль
- Олія рослинна
Лисички помити, почистити і залити окропом. Довести до кипіння і варити хвилин 10-15.
Цибулю і моркву очистити. Нарізати невеликими кубиками. На рослинній олії обсмажити цибулю, потім додати моркву. Трохи обсмажити і додати зціджені лисички. Обсмажити хвилин 5. Додати сметану, добре посолити. Зняти з вогню.
М'ясо нарізати шматочками. Кабачок очистити і крупно нарізати. Помідор або черрі очистити від шкірки і нарізати. Змішати з лисичками помідори і кабачки. Духовку розігріти до 220 градусів. На дно горщиків порівну покласти м'ясо і по 1 ч. л. кожного соусу. Добре перемішати. Викласти овочеву масу з лисичками. Влити в кожен горщик по 2 ст. л. води і поставити в духовку на 1 годину.
Торт на день рождения - торт на день народження. Торты на заказ в Королеве.
Кулинарные рецепты от Tramontina: польская выпечка рецепты.
Рецепты выпечки на любой вкус: рецепт лаваш на гриле. Поможем выйти замуж в Германию.
Рецепты приготовления блюд: рецепты новогодних блюд с фотографиями. Рецепты с малиной.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter