Горщик з димом
652
інгредієнти:
- М´ясо 1 кг
- Перець солодкий 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Помідор 2 шт.
- Гриби (свіжі) 300 г
- Приправа (для шашлику) 2 ст.л.
- Вино біле 1 скл.
М'ясо приправити, посолити на години 2.
Овочі нарізати крупно.
Гриби трохи підсмажити.
М'ясо відправити на мангал, трохи, щоб пройшло димом.
Горщик глиняний загорнути фольгою, щоб не закаптився, і перекласти овочі з м'ясом шарами, трохи посолити, поперчити, влити вино, 2 склянки води - обов'язково.
Відправити на вугілля хвилин на 30-40, дивитися, щоб не підгоріло.
Здесьстрави до святкового столу
Праздничные Рецепты на любой вкус - новогодний кекс рецепт. Готовим со вкусом.
Нежная булочка с яйцом-пашот по рецепту Юлии Высоцкой. Лучший рецепт рыбы от Юлии Высоцкой.
Мультиварка Philips: рецепты пошаговые с фото. Рецепты В Мультиварке Рецепты.
Купить редьку, цены - рецепты из редьки.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі