Горщик "Смакота"
- Деруни
- Філе куряче 600 г
- Печериці 600 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Сметана 200 г
- Сіль
- Перець
9 картоплин потерти на дрібній тертці, додати яйце, сіль, 2 ст. ложки борошна, перемішати.
Посмажити картопляні млинці (деруни).
Курячі грудки відокремити від кістки, м'ясо відбити як на відбивні, посолити, поперчити, порізати на невеликі шматочки.
Обсмажити на олії.
Цибулю порізати, обсмажити, додати до цибулі порізані гриби, посолити, обсмажити до готовності.
Викласти на дно горщика спочатку млинці.
Зверху полити сметаною (не багато).
Потім викласти трохи грибів, полити сметаною.
Потім зверху курячі відбивні, полити сметаною і знову викласти млинці, сметана, гриби, сметана, курка сметана, посолити, долити грам 100 води, накрити кришечкою і поставити в розігріту духовку. Тушкувати в духовці близько години на невеликому вогні.
Можна посипати зеленню.
Простые рецепты первые блюда тут
Куриные отбивные руцепт. Куриная отбивная с сыром рецепт.
Вкуснейшие рецепты тут: рецепты торт киевский. Осетинские пироги на заказ.
Поможем выйти замуж в Германию - рецепты тортов без выпечки.
Рецепт салата цезарь заправка. Салат цезарь рецепт заправки.
Морепродукты салаты рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты Для Мультиварки - рецепты юлии высоцкой.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter