Горщик "Просто так"
- Яловичина (без кістки) 200 г
- Сало
- Баклажан 1 шт.
- Картопля 2 шт.
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Гриби (лісові) 200 г
- Часник 2 зуб.
- Квасоля стручкова 150 г
- Горошок зелений (консервований) 200 г
- Масло вершкове
- Спеції
На дно горщика покласти скибочку сала.
Баклажан нарізати кубиками, посолити, настояти хвилин 20-30.
Моркву натерти на тертці.
Поперчити і обсмажити на вершковому маслі. Можна додати цибулю і обсмажити разом із морквою.
М'ясо нарізати на маленькі шматочки.
Укласти в горщик. Трохи посолити.
Викласти на м'ясо моркву (з цибулею або без).
Картоплю нарізати кубиками і покласти на моркву.
Баклажани викласти на картоплю.
Потім гриби, попередньо відварені.
Додати у кожен горщик по зубчику часнику і приправи.
Викласти трохи квасолі.
Додати зелений горошок.
Відправити в духовку приблизно на годину.
Представление Курица - рецепт салата курица в перьях.
Как приготовить летний салат - рецепт салата с каперсами. Рецепты для пекарни.
Рецепт пончики с чеснокомКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Рецепты с малиной - слоеный пирог с фруктами.
Полезные свойства череды: изысканные рецепты французской кухни. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Фотографии кулинарных рецептовПрограмма Кулинарный блокнот. Кулинарная энциклопедия
Рецепты салаты из коктейля морепродуктовРецепты и советы. Кулинарные рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter