Горщик "Простіше простого"
- Картопля 500 г
- Печериці 200 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Яловичина 300 г
- Соєвий соус 2 ст.л.
- Сир (тертий) 30 г
- Сир плавлений 1 шт.
- Масло вершкове
- Олія рослинна
- Сіль
На дно горщика покласти невеликий шматочок вершкового масла.
Картоплю нарізати кубиками.
Укласти в горщик. Трохи посипати сіллю.
Печериці нарізати недрібно і поставити на середній вогонь.
Смажити, помішуючи, 10-15 хвилин.
Додати плавлений сирок і соєвий соус, почекати, доки сирок розплавиться.
Смажити ще 1-2 хв.
М'ясо нарізати кубиками й обсмажити до золотистої скоринки.
Додати цибулю.
На картоплю викласти м'ясо, потім печериці.
За 5 хвилин до готовності посипати тертим сиром.
Вкусные рецепты салата с Курицей - салат с курицей. Грануляторы комбикорма и пеллет.
ТутКнига Рецептов Для Мультиварки. Авторские рецепты
Торт грильяжный бкк рецептСвадебные, праздничные, корпоративные и детские торты
http://recepti.biz.uaМы поделимся опытом и идеями в дизайне кухни, столовой и не только
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter