Горщик "Осінь у стилі міні"
- Фарш м´ясний (свинно-яловичий) 300 г
- Картопля (дрібна) 20 шт.
- Перець болгарський (дрібний, різного кольору) 10 шт.
- Гриби (свіжі, печериці) 200 г
- Кабачок 1 шт.
- Сіль
- Перець (мелений, або суміш перців)
- Лавровий лист 1 шт.
- Молоко 1 скл.
- Зелень (свіжа: петрушка, зелена цибуля)
Маленький кабачок необхідно очистити від шкірки і насіння.
Маленькі різнокольорові болгарські перчики також очистити від насіння і промити.
Кабачок натерти на крупній тертці (можна на дрібній) і змішати з фаршем. Додати дрібно нарізану зелень (петрушку, зелену цибулю), сіль і мелений перець (суміш перців).
Начинити фаршем перчики.
На дно горщика викласти очищену дрібну картоплю і гриби, перемішати, посолити. Додати перець горошком і лавровий лист (невеликого розміру).
Влити в горщик молоко таким чином, щоб картоплю з грибами приховало наполовину.
Зверху викласти начинені фаршем перчики.
Поставити горщики у холодну духовку і залишити при температурі 200 градусів на 1 годину. При необхідності подовжити час приготування на 10-20 хвилин.
Салаты с балыком рецептыСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
Купить бытовую химию оптом - как дома сделать йогурт без йогуртницы. Домашний Йогурт VIVO.
ЗдесьМясных, фруктовых и экзотических салатов
Рецепт салат креветки авокадо. Рецепт салат из креветок и авокадо.
Рецепт салата с бурякомКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
www.recepti.biz.uaСборник рецептов салатов, супов, бутербродов, закусок, вторых блюд и др
www.recepti.biz.uaМясных, фруктовых и экзотических салатов. Рецепты всевозможных диет
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter