Горщик "Миколаївський"
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Яйце 3 шт.
- Фарш м´ясний (свинина і яловичина) 400 г
- Майонез 4 ст.л.
- Перець солодкий червоний 1 шт.
- Приправа (Італійські трави)
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
- Вода (кип´ячена, холодна) 2 ст.л.
- Масло вершкове 2 ч.л.
Для дерунів картоплю натерти на дрібній тертці, цибулину подрібнити на м'ясорубці або в комбайні, додати 2 яйця, посолити і поперчити.
Отриману суміш добре перемішати. Ложкою викласти, злегка розрівняти (щоб деруни були не дуже товсті) і смажити на розігрітій сковорідці до золотистої скоринки.
У фарш убити яйце, додати подрібнену цибулину, сіль і перець. Добре вимішати і для соковитості додати води. Знову добре перемішати.
У майонез нарізати півкільцями цибулину, перець кубиками і приправити італійськими травами.
Змастити горщики вершковим маслом або маргарином і залишити трохи на дні.
Потім укласти деруни, але не гіркою, а розподілити по стінках.
Із фаршу сформувати великі кульки і покласти їх на деруни. Фарш повинен майже наповнювати горщики.
Викласти соус на фарш і рівно розподілити. Накрити горщики кришками або фольгою. І поставити в духовку (холодну) на 1-1,5 години.
Через годину духовку вимкнути і дати горщикам трохи охолонути. Потім дістати.
Вкуснейшие рецепты тут - рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.
Салати з копченою куркою та грибамисалати з копченою куркою
Салат з омлетомМясных, фруктовых и экзотических салатов
Очень вкусные кексы: кексы и маффины рецепты. Простые рецепты блюд.
Салат из брокколи рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
www.recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы
Польская кухняПольское турагентство. Польская светотехническая продукция
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter