Горщик "Миколаївський"

ДРУГІ СТРАВИ
744 Горщик "Миколаївський"
Фото - Горщик
інгредієнти:
  • Картопля 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Яйце 3 шт.
  • Фарш м´ясний (свинина і яловичина) 400 г
  • Майонез 4 ст.л.
  • Перець солодкий червоний 1 шт.
  • Приправа (Італійські трави)
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений)
  • Олія рослинна
  • Вода (кип´ячена, холодна) 2 ст.л.
  • Масло вершкове 2 ч.л.

Горщик Для дерунів картоплю натерти на дрібній тертці, цибулину подрібнити на м'ясорубці або в комбайні, додати 2 яйця, посолити і поперчити.

Горщик Отриману суміш добре перемішати. Ложкою викласти, злегка розрівняти (щоб деруни були не дуже товсті) і смажити на розігрітій сковорідці до золотистої скоринки.

фото Горщик У фарш убити яйце, додати подрібнену цибулину, сіль і перець. Добре вимішати і для соковитості додати води. Знову добре перемішати.

Горщик У майонез нарізати півкільцями цибулину, перець кубиками і приправити італійськими травами.

Горщик Змастити горщики вершковим маслом або маргарином і залишити трохи на дні.

Горщик Потім укласти деруни, але не гіркою, а розподілити по стінках.

Горщик Із фаршу сформувати великі кульки і покласти їх на деруни. Фарш повинен майже наповнювати горщики.

Горщик Викласти соус на фарш і рівно розподілити. Накрити горщики кришками або фольгою. І поставити в духовку (холодну) на 1-1,5 години.

Горщик Через годину духовку вимкнути і дати горщикам трохи охолонути. Потім дістати.

Вкуснейшие рецепты тут - рецепты украшения для тортов. Рецепты тортов.

Салати з копченою куркою та грибамисалати з копченою куркою

Салат з омлетомМясных, фруктовых и экзотических салатов

Очень вкусные кексы: кексы и маффины рецепты. Простые рецепты блюд.

Салат из брокколи рецептыИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

www.recepti.biz.uaЭфирные масла, кремы

Польская кухняПольское турагентство. Польская светотехническая продукция

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter