Горщик "Курочка з овочевою сумішшю"
- Куряче філе (грудки) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Суміш (овочева Бондюель) 1 упак.
- Сир плавлений 1 упак.
- Бульйон (з кубика) 1 шт.
- Сметана (20%) 1 бан.
- Чечіль (сир копчений) 1 шт.
- Спеції (сіль і перець, Tobasco, карі)
Куряче філе порізати шматочками побільше і замаринувати в соєвому соусі зі спеціями карі і Tobasco (залишити на 20 хвилин).
Почистити і обсмажити цибулю до утворення золотистої скоринки.
Обсмажити на сковороді овочеву суміш (викладати суміш на суху розігріту сковороду, потім після того як овочі "відійдуть" додати масло для обсмажування).
Тепер викласти все шарами в горщики.
Спочатку на дно по парі крапель оливкової олії, потім промариновану курочку.
Наступним шаром обсмажену цибулю і овочі.
Приготувати заливку з бульйону, сирів та сметани і залити в горщики.
Поставити в духову шафу на 60 хвилин при температурі 200 градусів.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD: риба смажена фото. Производство и продажа лодок РИБ.
Все про изготовление сыра на дому: маскарпоне в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter