Горщик "Курочка з овочевою сумішшю"

ДРУГІ СТРАВИ
729 Горщик "Курочка з овочевою сумішшю"
Фото - Горщик
інгредієнти:
  • Куряче філе (грудки) 4 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Соєвий соус 3 ст.л.
  • Суміш (овочева Бондюель) 1 упак.
  • Сир плавлений 1 упак.
  • Бульйон (з кубика) 1 шт.
  • Сметана (20%) 1 бан.
  • Чечіль (сир копчений) 1 шт.
  • Спеції (сіль і перець, Tobasco, карі)

Горщик

Куряче філе порізати шматочками побільше і замаринувати в соєвому соусі зі спеціями карі і Tobasco (залишити на 20 хвилин).

Горщик

Почистити і обсмажити цибулю до утворення золотистої скоринки.

фото Горщик

Обсмажити на сковороді овочеву суміш (викладати суміш на суху розігріту сковороду, потім після того як овочі "відійдуть" додати масло для обсмажування).

Горщик Тепер викласти все шарами в горщики.

Горщик Спочатку на дно по парі крапель оливкової олії, потім промариновану курочку. 

Наступним шаром обсмажену цибулю і овочі.

Приготувати заливку з бульйону, сирів та сметани і залити в горщики.

Поставити в духову шафу на 60 хвилин при температурі 200 градусів. 

 

 

 

РИБы алюминиевые HIGHFIELD: риба смажена фото. Производство и продажа лодок РИБ.

Все про изготовление сыра на дому: маскарпоне в домашних условиях.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter