Горщик "Курочка з овочевою сумішшю"
- Куряче філе (грудки) 4 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Соєвий соус 3 ст.л.
- Суміш (овочева Бондюель) 1 упак.
- Сир плавлений 1 упак.
- Бульйон (з кубика) 1 шт.
- Сметана (20%) 1 бан.
- Чечіль (сир копчений) 1 шт.
- Спеції (сіль і перець, Tobasco, карі)
![]()
Куряче філе порізати шматочками побільше і замаринувати в соєвому соусі зі спеціями карі і Tobasco (залишити на 20 хвилин).
![]()
Почистити і обсмажити цибулю до утворення золотистої скоринки.
![]()
Обсмажити на сковороді овочеву суміш (викладати суміш на суху розігріту сковороду, потім після того як овочі "відійдуть" додати масло для обсмажування).
Тепер викласти все шарами в горщики.
Спочатку на дно по парі крапель оливкової олії, потім промариновану курочку.
Наступним шаром обсмажену цибулю і овочі.
Приготувати заливку з бульйону, сирів та сметани і залити в горщики.
Поставити в духову шафу на 60 хвилин при температурі 200 градусів.
РИБы алюминиевые HIGHFIELD: риба смажена фото. Производство и продажа лодок РИБ.
Все про изготовление сыра на дому: маскарпоне в домашних условиях.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter