Горщик із м'ясом, овочами та білими грибами
- Свинина 600 г
- Гриби (білі) 500 г
- Картопля 8 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Капуста білоголова 300 г
- Перець болгарський 2 шт.
- Приправи (Сухі корнеплоди і зелень) 1 ст.л.
- Лист лавровий 3 шт.
- Сметана 200 г
- Вода 200 г
- Крохмаль (кукурудзяний) 2 ст.л.
- Зелень (солона суміш з овочів і зелені) 3 ст.л.
Гриби очистити від сміття. Порізати. Залити водою. Гриби на годину замочити у воді. Три рази змінити воду.
Нарізати м'ясо і всі овочі (картоплю, моркву, капусту, перець і цибулю). М'ясо помістити на дно горщика. Овочі змішати із грибами і викласти поверх м'яса. Зверху посипати сухими коренеплодами (петрушка, морква, селера) і зеленню (кріп, петрушка). Додати лаврові листки.
Соус. З'єднати сметану із крохмальною водою (склянка води + дві ложки кукурудзяного крохмалю) і 3 ст. л. солоної суміші. Добре перемішати і вилити в горщик.
Горщик поставити в духовку на дві години. Одна година - 180 градусів, а друга - 150 градусів. На тарілку додати свіжих овочів. Перець, помідори і малосольні огірки. Тертий хрін і зубок часнику.
Рецепт торта вишиванкаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter