Горщик із м'ясом, овочами та білими грибами

ДРУГІ СТРАВИ
821 Горщик із м'ясом, овочами та білими грибами
Фото - Горщик із м'ясом, овочами та білими грибами
інгредієнти:
  • Свинина 600 г
  • Гриби (білі) 500 г
  • Картопля 8 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Капуста білоголова 300 г
  • Перець болгарський 2 шт.
  • Приправи (Сухі корнеплоди і зелень) 1 ст.л.
  • Лист лавровий 3 шт.
  • Сметана 200 г
  • Вода 200 г
  • Крохмаль (кукурудзяний) 2 ст.л.
  • Зелень (солона суміш з овочів і зелені) 3 ст.л.

Горшоксмясом, овощаміібелимігрібамі інгредієнти

Горшоксмясом, овощаміібелимігрібамі Гриби очистити від сміття. Порізати. Залити водою. Гриби на годину замочити у воді. Три рази змінити воду.

фото Горшоксмясом, овощаміібелимігрібамі Нарізати м'ясо і всі овочі (картоплю, моркву, капусту, перець і цибулю). М'ясо помістити на дно горщика. Овочі змішати із грибами і викласти поверх м'яса. Зверху посипати сухими коренеплодами (петрушка, морква, селера) і зеленню (кріп, петрушка). Додати лаврові листки.

Горшоксмясом, овощаміібелимігрібамі Свинина Соус. З'єднати сметану із крохмальною водою (склянка води + дві ложки кукурудзяного крохмалю) і 3 ст. л. солоної суміші. Добре перемішати і вилити в горщик.

Горшоксмясом, овощаміібелимігрібамі Гриби Горщик поставити в духовку на дві години. Одна година - 180 градусів, а друга - 150 градусів. На тарілку додати свіжих овочів. Перець, помідори і малосольні огірки. Тертий хрін і зубок часнику.

Горшоксмясом, овощаміібелимігрібамі Картопля

Горшоксмясом, овощаміібелимігрібамі Морква

 

 

 

Рецепт торта вишиванкаРецепты и советы. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter