Горщик із м'ясом і овочами "Сімейна вечеря"

ДРУГІ СТРАВИ
867 Горщик із м'ясом і овочами "Сімейна вечеря"
Фото - Горщик із м'ясом і овочами
інгредієнти:
  • Свинина (нежирна) 400 г
  • Фенхель 100 г
  • Морква 100 г
  • Кабачoк 400 г
  • Картопля 500 г
  • Сметана (нежирна) 200 г
  • Сир (напівтвердий) 100 г
  • Цибуля ріпчаста 100 г
  • Цибуля зелeна
  • Сіль
  • Перець (суміш, мелений)
  • Олія рослинна

Горщик з м'ясом і овочами Нарізати м'ясо шматочками, цибулю кубиками, фенхель скибочками.

Швидко обсмажити м'ясо і цибулю з невеликою кількістю олії. Додати фенхель.

Горщик з м'ясом і овочами Морквину і кабачок нарізати тонкими скибочками. Сир подрібнити на тертці, картоплю нарізати брусочками.

фото Горщик з м'ясом і овочами Викласти підготовлені продукти в горщики. Кожен шар посолити і посипати перцем.

На дно горщика - м'ясо і фенхель. 

 

Горщик з м'ясом і овочами Далі слідують кабачки і морквина, зелена цибуля. 

 

Горщик з м'ясом і овочами Залити горщики сметаною. 

 

Горщик з м'ясом і овочами Верхній шар - картопля і тертий сир. 

 

Горщик з м'ясом і овочами Тепер можна закрити горщики кришками і відправити в духовку на середній вогонь на 1 годину. 

Зняти з горщиків кришки і залишити їх ще на 15 хв у духовці, щоб сир злегка підрум'янився.

 

Горщик з м'ясом і овочами Подавати страву до столу у горщиках. 

 

Кулинарные рецепты: рецепт пончиков творожных. Диета: рецепты для похудения.

Авокадо креветки салат рецептКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

recepti.biz Рецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео

Tramontina посуда: посуда для квашения капусты. Капуста выращивание.

Купить Варенье: черничное варенье. Варенье в магазине Утконос.

Кулинарные рецепты от Tramontina - рецепты салат с морепродуктами.

Рецепт греческого салата: салатики рецепты новинки. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Интересует метод Ларисы Ренар - психолог лариса ренар. Сертификат психолога РОССТАНДАРТ.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter