Горщик із копчeним м'ясом
- Свинина (сирокопчена) 500 г
- Картопля 7 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Кабачок 1 шт.
- Селера черешкова
- Часник 3 зуб.
- Шавлія (свіжа) 1 пуч.
- Оливки чорні (без кісточок) 75 г
- Помідор 7 шт.
- Сир твердий 100 г
Подрібнити ножем оливки, часник і шавлію.
Моркву і цибулю нашаткувати і протушкувати недовго із олією.
Кабачок і селеру нарізати на шматочки.
Шматочок сирокопченої свинини нарізати.
Картоплю нарізати брусками.
Помідори звільнити від насіння і нарізати на кубики.
Усе укласти в горщик. Картопля, зверху оливкова суміш, цибуля з морквою, посипати перцем, покласти м'ясо, кабачки з селерою і зверху помідори. Підлити трохи гарячої води. Закрити кришкою і поставити в гарячу духовку.
Готувати протягом 30 хв при 180°C. Відкрити кришку, посипати сиром і в духовку, доки сир не зарум'яниться.
Подавати гарячим.
Рецепты блюд из рыбы с фото простые и вкусныеКулинарные рецепты. Рецепты всевозможных диет. Рецепты блюд
Рецепты новогодних праздничных блюдКулинарные рецепты. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов с омлетомКак приготовить вкусный летний салат? Рецепты, фото, инструкции на сайте
Приготовление канапе на шпажках. Приготовление канапе.
У Вас Хлебопечка? Купите то, чего: кексы кофейные. Кондитерские формы.
Приготовление блюда в микроволновки для кремлевской диеты. Приготовления блюд в микроволновке.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter