Горох для гурманів
- Цибуля шалот (ріпчаста) 1 шт.
- Часник 2 зуб.
- Чебрець
- Олія оливкова 2 ст.л.
- Горошок заморожений 500 г
- Картопля 300 г
- Вино біле сухе 4 ст.л.
- Бульйон з кубика (курячий) 500 мл
- Креветки очищені 200 г
- Цукор 1 ч.л.
- Масло вершкове 100 г
- Сіль морська
- Перець чорний
- М´ята суха (свіжа) 1 ст.л.
Цибулю, часник і чебрець дрібно нарізати, обсмажити в оливковій олії 5 хвилин.
Додати горошок, дрібно нарізану картоплю, вино, морську сіль, цукор - перемішати. Через 5 хвилин влити курячий бульйон і варити при невеликому кипінні 15-20 хвилин.
Потім все збити блендером.
Креветки і 4 ст. л. горошку протушкувати в олії 5 хвилин.
Креветки додати в кашу + вершкове масло і м'яту. Досолити і поперчити за смаком. Все перемішати, дати постояти хвилин 20.
При подачі прикрасити креветками і зеленню.
Кулинарные секреты для худеющих - кулинарные сайты с рецептами и фото.
Салат с жареными грибамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Кулинарные рецепты: рецепт пончики с чесноком. Мультиварка Рецепты Творожен.
Рецепт домашнего печенья на смальцеРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы. Рецепты и советы
Официальный сайт Tramontina - кухня с юлией высоцкой. Салоны кухонной мебели.
Маковый торт с орехами. Рецепт макового торта.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter