Горобчики
- Капустa білоголова 1 шт.
- Фарш м´ясний (свинина-яловичина) 500 г
- Яйце 4 шт.
- Молоко 100 мл
- Борошно 8 ст.л.
- Сіль
- Перець чорний (мелений)
- Олія рослинна
Фарш посолити, поперчити. Листки капусти пробланшувати в окропі кілька хвилин. Приготувати кляр: яйця, молоко, сіль, 4 ст. ложки борошна збити.
Листки капусти розділити на невеликі шматочки (приблизно 10 на 10 см), відрізати товсті частини. Злегка посолити, поперчити.
Викласти тонким шаром фарш по всій поверхні.
Згорнути рулетики.
Обваляти у борошні, вмочити у кляр.
Смажити на олії на середньому вогні до готовності (якщо використовується зимова капуста, на 5-7 хв потім поставити у мікрохвильовку додатково).
Викласти, зробити сіточку із кетчупу.
Пирог из тыквы и яблок в мультиварке рецептыРецепты пирогов на любой вкус! Тысячи блюд с фото и видео
http://recepti.biz.ua греческий салат заправка
ТутКулинарные рецепты. Рецепты и советы
Мимоза рецепт салатаВкусные Рецепты В Мультиварке. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter