Горбуша запечена з картоплею
- Картопля 6 шт.
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Гриби (відварені)
- Горбуша (свіжоморожена) 1 шт.
- Сир (твердий) 200 г
- Соєвий соус (лимон)
- Брусниця (журавлина) 0.5 скл.
- Перець
- Майонез 250 г
- Сіль
- Приправа (для риби)
Горбушу злегка розморозити і порізати на порційні шматки. Посипати сіллю і дати постояти хвилин 10-20. Потім додати майонез, приправу для риби, соєвий соус або вичавлений лимон. Все добре перемішати і залишити хвилин на 30, щоб риба просочилася і стала ніжною і соковитою на смак.
Приготувати начинку. Картоплю нарізати невеликими шматочками, перемішати з майонезом і викласти на деко. Зверху покласти гриби і порізану кільцями цибулю. Посолити, поперчити. Відправити у розігріту духовку на 20-30 хвилин.
Натерти на дрібній тертці сир.
Через 20-30 хвилин вийняти деко з картоплею з духовки і покласти рибу на дно деко так, щоб картопля з грибами була навколо риби. Маринадом, що залишився, полити зверху. Додати частину сиру і відправити в духовку.
За 5-10 хвилин до закінчення приготування вийняти деко і засипати рибу сиром, що залишився. Додати брусницю або журавлину.
Рецепт торта из тыквыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Шкатулки шкатулки для украшений - салат малахитовая шкатулка. Малахитовые шкатулки.
Готовим салаты с Курицей тут
Рецепт торт медовик мишка тут
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter