Горбуша запечена з картоплею

ДРУГІ СТРАВИ
978 Горбуша запечена з картоплею
Фото - Горбуша запечена з картоплею
інгредієнти:
  • Картопля 6 шт.
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Гриби (відварені)
  • Горбуша (свіжоморожена) 1 шт.
  • Сир (твердий) 200 г
  • Соєвий соус (лимон)
  • Брусниця (журавлина) 0.5 скл.
  • Перець
  • Майонез 250 г
  • Сіль
  • Приправа (для риби)

Горбуша запечена з картоплею Горбушу злегка розморозити і порізати на порційні шматки. Посипати сіллю і дати постояти хвилин 10-20. Потім додати майонез, приправу для риби, соєвий соус або вичавлений лимон. Все добре перемішати і залишити хвилин на 30, щоб риба просочилася і стала ніжною і соковитою на смак.

Горбуша запечена з картоплею Приготувати начинку. Картоплю нарізати невеликими шматочками, перемішати з майонезом і викласти на деко. Зверху покласти гриби і порізану кільцями цибулю. Посолити, поперчити. Відправити у розігріту духовку на 20-30 хвилин.

фото Горбуша запечена з картоплею Натерти на дрібній тертці сир.

Горбуша запечена з картоплею Через 20-30 хвилин вийняти деко з картоплею з духовки і покласти рибу на дно деко так, щоб картопля з грибами була навколо риби. Маринадом, що залишився, полити зверху. Додати частину сиру і відправити в духовку.

Горбуша запечена з картоплею За 5-10 хвилин до закінчення приготування вийняти деко і засипати рибу сиром, що залишився. Додати брусницю або журавлину.

Горбуша запечена з картоплею

Рецепт торта из тыквыРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Шкатулки шкатулки для украшений - салат малахитовая шкатулка. Малахитовые шкатулки.

Готовим салаты с Курицей тут

Рецепт торт медовик мишка тут

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter