Горбуша, запечена у сметані
683
інгредієнти:
- Риба (горбуша) 1 шт.
- Цибуля 2 шт.
- Олія рослинна 2 ст.л.
- Сметанa 300 мл
- Сіль
- Спеції для риби
- Зелень (петрушка, кріп)
Рибу почистити, відрізати голову і хвіст, очистити луску. Нарізати на порційні шматочки, посолити, додати спеції. Залишити хвилин на 15-20 настоятися. Цибулю нарізати півкільцями. На дно форми налити трохи олії, викласти цибулю, потім викласти шматочки риби, рибу покрити цибулею і залити підсоленою сметаною. Форму накрити кришкою або фольгою. Поставити у розігріту до 180 градусів духовку.
Рецепт приготовления Киевского торта http://recepti.biz.ua
Кулинарные рецепты с фотографиямиРецепты и советы. Программа Кулинарный блокнот
Кондитерские формы: кофейный кекс рецепт.
Рецепты вторых блюд: рецепти блюд з мяса. Рецепты для пароварки, вкусно.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі