Горбуша запечeна із сиром і грибами
649
інгредієнти:
- Горбуша (сира)
- Гриби (печериці)
- Сир
- Сметана
- Цибуля ріпчаста
- Спеції
- Олія рослинна
- Сіль
Рибу відокремити від кісток, обсмажити з двох сторін, шкірку не знімати.
Гриби і цибулю дрібно нарізати і теж обсмажити, сир натерти на тeртці і змішати зі сметаною, сіллю і спеціями.
Викласти на рибу гриби, зверху сир зі сметаною.
Покласти всe у рукав для смаження і запікати 15 хвилин на невеликому вогні.
Рецепты Приготовления - мясные салаты рецепты.
Холодные закуски: холодные закуски с красной икрой. Искусственная Икра.
recepti.biz.uaРецепты и советы. Рецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Рецепты салатов на любой вкус - салаты с белыми грибами рецепты. Как приготовить летний салат.
Рецепт торта медовикаРецепты и советы
Кулинарные рецепты от Tramontina: рецепты пошагово с фото.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі