Горбуша, запечена із апельсинами
699
інгредієнти:
- Горбуша свіжоморожена 2 кг
- Апельсин 1 шт.
- Масло вершкове 150 г
- Сир твердий 150 г
- Зелень свіжа (петрушка, кріп, селера)
- Спеції (перець, сіль)
У горбуші без голови і кишок зверху зробити надрізи, натерти сіллю. Сир і масло (заморожене) натерти на крупну тертку, апельсин нарізати невеликими кубиками, все змішати, додати спеції та зелень. Деко застелити фольгою, покласти рибу і начинити черевце і надрізи сумішшю із апельсинів, сиру та масла. Фольгу загорнути зверху на рибі, щоб потім було легко її розгорнути і перекласти рибу на тарілку. Запікати у духовці до готовності. Рибу краще подавати холодну із соєвим соусом.
Мясные блюда для фуршетаМясные консервы
Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт салата з язиком. Кулинарные рецепты от Tramontina.
Приготовление брокколи и цветной капустыКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі