Горбуша, запечена із апельсинами

ДРУГІ СТРАВИ
632 Горбуша, запечена із апельсинами
Фото - Горбуша, запечена із апельсинами
інгредієнти:
  • Горбуша свіжоморожена 2 кг
  • Апельсин 1 шт.
  • Масло вершкове 150 г
  • Сир твердий 150 г
  • Зелень свіжа (петрушка, кріп, селера)
  • Спеції (перець, сіль)

У горбуші без голови і кишок зверху зробити надрізи, натерти сіллю. Сир і масло (заморожене) натерти на крупну тертку, апельсин нарізати невеликими кубиками, все змішати, додати спеції та зелень. Деко застелити фольгою, покласти рибу і начинити черевце і надрізи сумішшю із апельсинів, сиру та масла. Фольгу загорнути зверху на рибі, щоб потім було легко її розгорнути і перекласти рибу на тарілку. Запікати у духовці до готовності. Рибу краще подавати холодну із соєвим соусом.

Мясные блюда для фуршетаМясные консервы

Книга Рецептов Для Мультиварки: рецепт салата з язиком. Кулинарные рецепты от Tramontina.

Приготовление брокколи и цветной капустыКапуста: как сажать, как ухаживать, вредители капусты, фото сортов