Горбуша запечена
665
інгредієнти:
- Горбуша (філе)
- Цибуля ріпчаста
- Печериці
- Майонез
- Сметана
- Спеції
- Сіль
Філе горбуші нарізати порційно. Додати спеції, приправу для рибних страв (із лимонним перцем).
Цибулю порізати півкільцями і обсмажити на вершковому маслі разом із печерицями хвилин 10.
У цибулю додати сметану із майонезом 50/50. Посолити, поперчити і прогріти ще хвилин 5.
Рибку укласти у форму для запікання.
Залити приготовленим цибульно-грибним соусом і поставити у духовку хвилин на 45-50 при температурі 160-180 градусів.
Дати трохи постояти і посипати зеленню перед подачею.
Рецепты кексов на любой вкус - рецепт кекс столичный. Очень вкусные кексы.
ЗдесьБиография Юлии Тимошенко
Рецепты салатов на любой вкус - салат черепаха с фото. Картошка В Мультиварке Рецепты.
Рецепты вкусных салатов. Форум рецепты вкусных салатов.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі