Горбуша у яблуках та апельсинах
- Горбуша 800 г
- Яблуко 1 шт.
- Апельсин 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Сіль 1 ч.л.
- Перець 0.5 ч.л.
Очистити горбушу, вийняти нутрощі, промити, натерти сіллю, перцем і вичавленим апельсиновим соком. Маринувати рибу 15-20 хвилин.
Натерти моркву, нарізати півкільцями цибулю, очистити яблуко від серцевини й нарізати дольками. Все змішати.
На деко розкласти фольгу, змастити соняшниковою олією, викласти половину овочевої суміші.
Обробити горбушу на порційні шматки (можна обробити перед маринуванням) і викласти на овочеву масу.
Зверху викласти решту овочевої маси, посолити, поперчити, скропити олією.
Накрити другим листом фольги. З'єднати нижній і верхній лист, щоб сік не витік. Випікати при температурі 180-200 градусів 25-30 хв, час залежить від маси шматочків.
Викласти на тарілку, на гарнір класичне картопляне пюре, посипати зеленню.
Рецепты Приготовления: рецепты диетические. Мультиварка Philips.
Отдых у моря без посредников - салат ласточкино гнездо фото.
Ржаной хлеб в хлебопечке - ржаной хлеб фото. Мюзикл Баллада о маленьком сердце.
Вкусные рецепты с фото - пирог из тыквы. Вкуснейший пирог из тыквы.
Португальська кухняСеть ресторанов японской кухни. О суши и блюдах японской кухни
оригинальные салаты из морепродуктов
Простые рецепты вкусных салатов - рецепты салатов из креветок с фото.
новогодние салаты рецепты с фото
Кулинарные рецепты: сайт кулинарный. Рецепты для гурманов от Лефкадии.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter