Горбуша у вині
- Горбуша 400 г
- Вино червоне (майже без цукру) 200 г
- Сіль
- Кріп
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Майонез 3 ст.л.
- Перець чорний (мелений)
- Картопля 4 шт.
- Вода (кип´ячена) 5 ст.л.
- Олія рослинна
Рибу почистити, нарізати скибочками товщиною приблизно 1 см.
Натерти сіллю, спеціями, кропом. Дати постояти хвилин 10-15. Потім обмазати майонезом і залити вином, трохи розведеним водою.
Рибка повинна постояти хвилин 40-60. Почистити картоплю, нарізати скибочками, посолити. Зверху - цибулю.
Коли риба полежить - викласти її на картоплю. Вино, в якому маринувалася рибка, вилити на деко.
Запікати в духовці приблизно протягом години. До готовності картоплі.
Лечение в домашних условиях - печеня в горщиках. Нужно быстро очистить печень.
Кухонные Принадлежности - рецепты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.
Рецепты едим дома с юлией высоцкойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовика. Как приготовить вкусный шашлык.
Открой свой интернет-магазин - украинская кухня.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter