Горбуша у вині

ДРУГІ СТРАВИ
671 Горбуша у вині
Фото - Горбуша у вині
інгредієнти:
  • Горбуша 400 г
  • Вино червоне (майже без цукру) 200 г
  • Сіль
  • Кріп
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Майонез 3 ст.л.
  • Перець чорний (мелений)
  • Картопля 4 шт.
  • Вода (кип´ячена) 5 ст.л.
  • Олія рослинна

Горбуша в вини інгредієнти Рибу почистити, нарізати скибочками товщиною приблизно 1 см.

Горбуша в вини Натерти сіллю, спеціями, кропом. Дати постояти хвилин 10-15. Потім обмазати майонезом і залити вином, трохи розведеним водою.

фото Горбуша у вині Рибка повинна постояти хвилин 40-60. Почистити картоплю, нарізати скибочками, посолити. Зверху - цибулю.

Горбуша в вини Горбуша Коли риба полежить - викласти її на картоплю. Вино, в якому маринувалася рибка, вилити на деко.

Горбуша в вини Вино червоне Запікати в духовці приблизно протягом години. До готовності картоплі.

Лечение в домашних условиях - печеня в горщиках. Нужно быстро очистить печень.

Кухонные Принадлежности - рецепты без выпечки. У Вас Хлебопечка? Купите то, чего.

Рецепты едим дома с юлией высоцкойКулинарные рецепты. Иллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Рецепты на праздничный стол: рецепт торта медовика. Как приготовить вкусный шашлык.

Открой свой интернет-магазин - украинская кухня.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter