Горбуша у тісті
- Маргарин 200 г
- Сир (нежирний) 200 г
- Борошно пшеничне 200 г
- Сіль
- Горбуша (філе) 750 г
- Лимон 1 шт.
- Перець чорний (мелений)
- Цибуля порей 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Молоко 1 ст.л.
Розм'якшений маргарин посікти на шматочки.
Додати сир.
Додати просіяне борошно і сіль.
Добре вимісити тісто.
Надати тісту форму кулі, загорнути у фольгу і покласти у холодильник на ніч.
Із рибного філе видалити кістки і зняти шкіру, якщо є. Промокнути серветкою, полити лимонним соком і поперчити.
Цибулю-порей розібрати на окремі листки.
Бланшувати у киплячій воді 3 хвилини.
Потім цибулю обдати холодною водою з-під крана і дати їй стекти. На рушник викласти листя цибулі трохи внахлест і промокнути серветкою.
Рибу злегка натерти сіллю, покласти на цибулю.
Загорнути у листя цибулі.
Тісто розділити на дві частини. Кожну розкотити і вирізати у формі риби.
На деко покласти папір для випічки, зверху одну "рибку" із тіста, на неї рибку, загорнуту у порей.
Змастити краї тіста яєчним білком. Зверху покласти другу "рибку" із тіста і добре притиснути краї. Із тіста зробити очі і рота рибі.
Ножицями зробити надсічки на рибі, імітуючи луску.
Змішати жовток із молоком.
Змастити цією сумішшю рибку і відправити у духовку на 40 хвилин. Температура 180-200 градусів.
Мультиварка Philips - польская выпечка рецепты.
Кулинарные рецепты в пост www.recepti.biz.ua
Рецепт салата с каперсамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты
Картошка В Мультиварке Рецепты: пляцки рецепти фото.
Как приготовить вкусный шашлык: рецепты мясных закусок с фото.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter