Горбуша у тісті

ДРУГІ СТРАВИ
661 Горбуша у тісті
Фото - Горбуша у тісті
інгредієнти:
  • Маргарин 200 г
  • Сир (нежирний) 200 г
  • Борошно пшеничне 200 г
  • Сіль
  • Горбуша (філе) 750 г
  • Лимон 1 шт.
  • Перець чорний (мелений)
  • Цибуля порей 1 шт.
  • Яйце куряче 1 шт.
  • Молоко 1 ст.л.

Горбуша в тесті інгредієнти Розм'якшений маргарин посікти на шматочки.

Горбуша в тесті Додати сир.

фото Горбуша в тесті Додати просіяне борошно і сіль.

Горбуша в тесті Добре вимісити тісто.

Горбуша в тесті Надати тісту форму кулі, загорнути у фольгу і покласти у холодильник на ніч.

Горбуша в тесті Із рибного філе видалити кістки і зняти шкіру, якщо є. Промокнути серветкою, полити лимонним соком і поперчити.

Горбуша в тесті Цибулю-порей розібрати на окремі листки.

Горбуша в тесті Бланшувати у киплячій воді 3 хвилини.

Горбуша в тесті Потім цибулю обдати холодною водою з-під крана і дати їй стекти. На рушник викласти листя цибулі трохи внахлест і промокнути серветкою.

Горбуша в тесті Рибу злегка натерти сіллю, покласти на цибулю.

Горбуша в тесті Загорнути у листя цибулі.

Горбуша в тесті Тісто розділити на дві частини. Кожну розкотити і вирізати у формі риби.

Горбуша в тесті На деко покласти папір для випічки, зверху одну "рибку" із тіста, на неї рибку, загорнуту у порей.

Горбуша в тесті Змастити краї тіста яєчним білком. Зверху покласти другу "рибку" із тіста і добре притиснути краї. Із тіста зробити очі і рота рибі.

Горбуша в тесті Ножицями зробити надсічки на рибі, імітуючи луску.

Горбуша в тесті Змішати жовток із молоком.

Горбуша в тесті Змастити цією сумішшю рибку і відправити у духовку на 40 хвилин. Температура 180-200 градусів.

 

Мультиварка Philips - польская выпечка рецепты.

Кулинарные рецепты в пост www.recepti.biz.ua

Рецепт салата с каперсамиИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки. Кулинарные рецепты

Картошка В Мультиварке Рецепты: пляцки рецепти фото.

Как приготовить вкусный шашлык: рецепты мясных закусок с фото.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter