Горбуша "у ліжку"
- Горбуша (філе) 500 г
- Морква 1 шт.
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Помідор 1 шт.
- Сир твердий 200 г
- Олія рослинна
- Майонез
- Сік лимонний
- Перець чорний (мелений)
- Сіль
- Зелень
Філе горбуші розрізати на порційні шматки, маринувати 30 хвилин, використовуючи для цього або готовий маринад (магазинний), або сік лимона, приправи для риби, перець і сіль.
Нарізати цибулю півкільцями, моркву натерти на крупній тертці. Злегка обсмажити в олії, викласти на сковороду для запікання. Натерти на тертці сир.
Рибу змастити з обох сторін майонезом і викласти на обсмажені моркву з цибулею.
На рибу покласти помідори, порізані пластинками, посипати натертим сиром.
Запікати в духовці при температурі 180 градусів 30 хвилин.
Готову страву посипати зеленню.
рецепты мясных слоенных салатов
Отбивная куриная грудка в кляре с сыромотбивная куриная
Рецепты тортов без выпечки http://recepti.biz.ua
Рецепты новогодних блюд. Новогодние рецепты праздничных блюд.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter