Горбуша у кокосовій стружці
632
інгредієнти:
- Філе горбуші (свіже) 700 г
- Стружка кокосова (біла) 100 г
- Лимон 1 шт.
- Яйце куряче 1 шт.
- Олія рослинна 3 ст.л.
- Борошно пшеничне
- Сіль
- Зелень (петрушка)
- Перець чорний (мелений)
Філе горбуші нарізати шматочками і замаринувати в маринаді на 30 хвилин.
Маринад: рослинну олію змішати з лимонним соком, сіллю, перцем і рубаною зеленню.
Замариновану рибу запанірувати в борошні, вмочити у збите яйце і обваляти в кокосовій стружці.
Посмажити рибу на олії до готовності.
Рецепты выпечки хлеба. Домашняя выпечка рецепты.
Торты без выпечки рецептыТорты и пирожные на заказ
Рецепты блюд французской кухни. Французская кухня рецепт отварная говядина.
Рецепт салата из морепродуктов. Морепродукты салаты рецепты.
Кулинарные блюда для худеющих - рецепты новогодних блюд с фотографиями.
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі