Горбуша у клярі

ДРУГІ СТРАВИ
686 Горбуша у клярі
Фото - Горбуша у клярі
інгредієнти:
  • Горбуша (філе) 400 г
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Борошно 6 ст.л.
  • Яйце 1 шт.
  • Водa (світле пиво) 150 мл
  • Сіль
  • Перець чорний (мелений або суміш перців свіжозмелена)
  • Цукор
  • Олія рослинна

Горбуша в клярі інгредієнти Воду (пиво) поставити в морозилку, але не до замерзання (крижана вода у клярі і гаряча олія, у якій смажитиметься риба, роблять кляр хрустким, але в той же час дуже ніжним).

Горбушу нарізати довільними шматками.

Горбуша в клярі Рибу посолити, поперчити і додати трохи цукру.

фото Горбуша в клярі Кляр. Цибулю очистити і натерти на дрібній тертці.

Горбуша в клярі Горбуша Додати до цибулі борошно, сіль, яйце, перемішати і влити поступово крижану воду, перемішуючи. У підсумку тісто має бути консистенції густої сметани.

Горбуша в клярі Цибуля ріпчаста Розігріти у сковороді олію, за допомогою виделки вмочити рибу у кляр і смажити з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.

Горбуша в клярі Борошно

Салат с Белыми грибами рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки

Салаты вкусные рецептыПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты

Авторская меню рецепты от шеф повара мастер класс тут

Пирог со шпинатом и яйцом по дюкануРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter