Горбуша у клярі
- Горбуша (філе) 400 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Борошно 6 ст.л.
- Яйце 1 шт.
- Водa (світле пиво) 150 мл
- Сіль
- Перець чорний (мелений або суміш перців свіжозмелена)
- Цукор
- Олія рослинна
Воду (пиво) поставити в морозилку, але не до замерзання (крижана вода у клярі і гаряча олія, у якій смажитиметься риба, роблять кляр хрустким, але в той же час дуже ніжним).
Горбушу нарізати довільними шматками.
Рибу посолити, поперчити і додати трохи цукру.
Кляр. Цибулю очистити і натерти на дрібній тертці.
Додати до цибулі борошно, сіль, яйце, перемішати і влити поступово крижану воду, перемішуючи. У підсумку тісто має бути консистенції густої сметани.
Розігріти у сковороді олію, за допомогою виделки вмочити рибу у кляр і смажити з двох сторін на середньому вогні до золотистої скоринки.
Салат с Белыми грибами рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Салаты вкусные рецептыПраздничные подборки рецептов. Кулинарные рецепты
Авторская меню рецепты от шеф повара мастер класс тут
Пирог со шпинатом и яйцом по дюкануРусские пироги на заказ! Быстрая доставка прямо из печки! Есть самовывоз
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter