Горбуша у фользі
- Горбуша 1.2 кг
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Цибуля зелена 1 пуч.
- Морква 2 шт.
- Лимон
- Петрушка (корінь)
- Сіль
- Спеції (для риби)
Підготувати рибу - розморозити, почистити, промити.
Підготувати овочі - нарізати, можна не дуже дрібно.
Розкласти на поверхні столу фольгу - стільки, щоб вистачило загорнути рибину повністю. Рибу натерти сіллю і спеціями - зовні і зсередини, частину овочів використати для "подушки" для риби, іншими начинити її. Зверху розкласти кільця лимона і присипати спеціями ще раз.
Загорнути фольгу з горбуші у конверт - щоб риба була повністю ізольована від зовнішнього світу, але зсередини залишалося небагато простору для "тушкування".
Годину на більш інтенсивному або 1,5 години на невеликому вогні - і страва готова.
Первые блюда - первые блюда рецепт с фото.
Рецепты салатов с языком с фото пошаговоКартошка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter