Горбуша по-царськи

ДРУГІ СТРАВИ
608 Горбуша по-царськи
Фото - Горбуша по-царськи
інгредієнти:
  • Горбуша (морожена) 2 шт.
  • Цибуля ріпчаста 3 шт.
  • Вишня (без кісточок) 2 скл.
  • Сир твeрдий 300 г
  • Майонез 250 г
  • Перець лимонний
  • Приправа (для риби)
  • Сік лимонний 1 шт.

Горбуша по-царськи інгредієнти

Горбуша по-царськи Рибу розморозити і очистити від кісток і плавників. Порізати шматочками.

фото Горбуша по-царськи Видавити сік із лимона.

Горбуша по-царськи Горбуша Нарізати цибулю півкільцями.

Горбуша по-царськи Лукрепчатий Маринувати рибу 15-20 хвилин із приправами, морською сіллю, цибулею, лимонним соком.

Горбуша по-царськи Вишня Викласти рибку в деко змащене олією.

Горбуша по-царськи Сир твeрдий Змастити майонезом, посипати вишнею.

Горбуша по-царськи Майонез Зверху сир на крупній тертці.

Горбуша по-царськи Перець лимонний Запекти в розігрітій духовці до рум'яної скориночки при 220 градусах.

Горбуша по-царськи Приправа

Горбуша по-царськи Сік лимонний

Горбуша по-царськи

Лучшие рецепты французской кухни http://recepti.biz.ua

Как приготовить вкусный шашлык - пляцки рецепти фото. Мультиварка Philips.

Рецепты едим дома с юлией высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter