Горбуша по-царськи
621
інгредієнти:
- Горбуша (морожена) 2 шт.
- Цибуля ріпчаста 3 шт.
- Вишня (без кісточок) 2 скл.
- Сир твeрдий 300 г
- Майонез 250 г
- Перець лимонний
- Приправа (для риби)
- Сік лимонний 1 шт.
Рибу розморозити і очистити від кісток і плавників. Порізати шматочками.
Видавити сік із лимона.
Нарізати цибулю півкільцями.
Маринувати рибу 15-20 хвилин із приправами, морською сіллю, цибулею, лимонним соком.
Викласти рибку в деко змащене олією.
Змастити майонезом, посипати вишнею.
Зверху сир на крупній тертці.
Запекти в розігрітій духовці до рум'яної скориночки при 220 градусах.
Лучшие рецепты французской кухни http://recepti.biz.ua
Как приготовить вкусный шашлык - пляцки рецепти фото. Мультиварка Philips.
Рецепты едим дома с юлией высоцкойРецепты итальянских блюд с фотографиями, мастер-классы
Позначення:
Категорії:
Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter
Показати коментарі