Горбуша по-болгарськи

ДРУГІ СТРАВИ
602 Горбуша по-болгарськи
Фото - Горбуша по-болгарськи
інгредієнти:
  • Горбуша 1.5 кг
  • Цибуля ріпчаста 1 шт.
  • Морква 2 шт.
  • Перець болгарcький 3 шт.
  • Горошок зелений 1 бан.
  • Томатна паста 2 ст.л.
  • Сіль
  • Перець
  • Лист лавровий
  • Лимон (сік)
  • Олія рослинна

Горбуша по-болгарськи інгредієнти

Горбуша по-болгарськи Розрізати рибу на порційні шматочки, посолити, поперчити, полити соком лимона, залишити маринуватися.

фото Горбуша по-болгарськи Приготувати засмажку: спочатку цибулю з морквою обсмажити, потім додати томатну пасту і трохи спасерувати усе разом.

Горбуша по-болгарськи Горбуша Викласти у глибоку сковорідку або форму для запікання рибку, на неї засмажку, нарізаний смужками болгарський перець, лавровий лист.

Горбуша по-болгарськи Лукрепчатий Потім викласти зелений горошок, залити рідиною від нього (або водою). Посипати готовими спеціями для риби.

Поставити у розігріту духовку на 30 хвилин під кришкою.

Зняти кришку і залишити ще хвилин на 10, щоб рідина трохи випарувалася.

Горбуша по-болгарськи Морква Викласти на тарілку рибу, окремо овочі.

На гарнір приготувати рис.

Борщ Украинский рецепт свекла. Рецепт приготовления Украинского борща.

Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.

Филь американская кухня. Рестораны американской кухни.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter