Горбуша по-болгарськи
- Горбуша 1.5 кг
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Морква 2 шт.
- Перець болгарcький 3 шт.
- Горошок зелений 1 бан.
- Томатна паста 2 ст.л.
- Сіль
- Перець
- Лист лавровий
- Лимон (сік)
- Олія рослинна
Розрізати рибу на порційні шматочки, посолити, поперчити, полити соком лимона, залишити маринуватися.
Приготувати засмажку: спочатку цибулю з морквою обсмажити, потім додати томатну пасту і трохи спасерувати усе разом.
Викласти у глибоку сковорідку або форму для запікання рибку, на неї засмажку, нарізаний смужками болгарський перець, лавровий лист.
Потім викласти зелений горошок, залити рідиною від нього (або водою). Посипати готовими спеціями для риби.
Поставити у розігріту духовку на 30 хвилин під кришкою.
Зняти кришку і залишити ще хвилин на 10, щоб рідина трохи випарувалася.
Викласти на тарілку рибу, окремо овочі.
На гарнір приготувати рис.
Борщ Украинский рецепт свекла. Рецепт приготовления Украинского борща.
Пошаговые рецепты от шеф-повара: рецепты пошаговые с фото. Как приготовить летний салат.
Филь американская кухня. Рестораны американской кухни.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter