Горбуша під соусом
- Горбуша 800 г
- Цибуля ріпчаста 1 шт.
- Масло вершкове 100 г
- Яйце 2 шт.
- Петрушка
- Перець чорний (горошком) 5 шт.
- Сік лимонний
- Лист лавровий 1 шт.
- Сіль
Рибу порізати на порційні шматки.
Скласти у велику каструлю (щоб уся риба помістилася в один ряд), залити гарячою водою так, щоб вода була вище риби на 3 см, додати цибулину, перець чорний горошком, лавровий лист, посолити. Варити на повільному вогні 20 хвилин.
Приготувати соус: яйця натерти на крупній тертці, додати петрушку. Посолити.
Розтопити вершкове масло, додати яйця з петрушкою, лимонний сік. Перемішати. Можна додати пару ополонників води, у якій варилася риба (бульйону).
Рибу викласти, полити соусом. На гарнір добре подати відварений рис.
Сенсационный Термомикс ТМ5: салат кучками. Рецепты салатов на любой вкус.
recepti.biz.ua рецепты диетическое питание язва
Рецепт Бисквита В Мультиварке - салат из моря продуктов. Сеть магазинов Да.
Туристические путевки - праздничные новогодние блюда. Рецепты быстрой и вкусной диеты.
рецепты Холодных блюд и закусок
Подкиньте рецепт салата с морепродуктами здесь
Диета: рецепты для похудения - рецепты выпечка в микроволновой печи.
http://recepti.biz.ua рецепты салатов из ассорти морепродуктов
Маковый тортТорт В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter