Горбуша під шубою по-сибірськи
- Горбуша свіжоморожена 1 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сир твердий 250 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Морква 2 шт.
- Сіль
- Суміш перців мелених
- Приправа для риби
- Майонез
Очистити рибу і нарізати на порційні шматки. Рибу покласти на деко, посолити і поперчити, можна додати приправи.
Цибулю нарізати кільцями і покласти на рибу, злегка змастити майонезом, потім морква на "корейській" тертці або брусочками, моркву бажано поперчити.
Наступний шар шубки - помідори кільцями, змащені майонезом злегка.
Далі - тертий сир.
Поставити в холодну духовку і запікати 20-30 хвилин при температурі 200 градусів.
Тиква рецепти з фото в мультиваркеЗапеканка В Мультиварке Рецепты С Фото. Авторские рецепты
Салат з мисливських ковбасок рецептИллюстрированные рецепты салатов, закусок и выпечки
Сборники Клипов (Рок, метал и тд: салати до нового року.
Соус из хренаСоусы и приправы на основе сои, информация о составе
recepti.biz Газета для изучающих французский
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter