Горбуша "Країна Лимонія"
- Горбуша 1 шт.
- Часник 4 зуб.
- Лимон 0.5 шт.
- Олія оливкова 3 ст.л.
- Сіль
- Печериці (консервовані) 200 г
- Цибуля ріпчаста 2 шт.
- Помідор 3 шт.
- Сир твердий 200 г
- Майонез 1 упак.
- Приправа
- Зелень
- Перець чорний
Рибу замаринувати. Порізати на порційні шматки. Посипати сіллю і перцем. Часник очистити, видавити через прес і посипати рибу. Полити свіжовичавленим соком лимона і олією. Поставити під прес в холодильник на 2 години.
Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити. Гриби і помідори дрібно нарізати, сир натерти на крупній тертці. Рибу викласти на змащене деко. Потім на рибу викласти цибулю, гриби, помідори.
Зверху полити рибку майонезом. Додати у майонез 2 ст. л. сметани і дрібно порізану зелень.
Поставити деко в нагріту духовку і запікати 30 хвилин.
Потім лист вийняти, посипати рибу натертим на тертці сиром і знову поставити в духовку. Запікати ще хвилин 10, доки сир не зарум'яниться.
Подавати з картоплею, прикрасивши зеленню.
Куриные отбивные руцепт здесь
Рецепты Приготовления - салат невеста рецепт.
Готовим со вкусом: салат гурман рецепт фото. Мультиварка Philips.
Позначення:
Категорії:
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter