Горбуша "Країна Лимонія"

ДРУГІ СТРАВИ
708 Горбуша "Країна Лимонія"
Фото - Горбуша
інгредієнти:
  • Горбуша 1 шт.
  • Часник 4 зуб.
  • Лимон 0.5 шт.
  • Олія оливкова 3 ст.л.
  • Сіль
  • Печериці (консервовані) 200 г
  • Цибуля ріпчаста 2 шт.
  • Помідор 3 шт.
  • Сир твердий 200 г
  • Майонез 1 упак.
  • Приправа
  • Зелень
  • Перець чорний

Горбуша Рибу замаринувати. Порізати на порційні шматки. Посипати сіллю і перцем. Часник очистити, видавити через прес і посипати рибу. Полити свіжовичавленим соком лимона і олією. Поставити під прес в холодильник на 2 години.

Цибулю нарізати півкільцями, обсмажити. Гриби і помідори дрібно нарізати, сир натерти на крупній тертці. Рибу викласти на змащене деко. Потім на рибу викласти цибулю, гриби, помідори.

Горбуша Зверху полити рибку майонезом. Додати у майонез 2 ст. л. сметани і дрібно порізану зелень.

фото Горбуша Поставити деко в нагріту духовку і запікати 30 хвилин.

Горбуша Потім лист вийняти, посипати рибу натертим на тертці сиром і знову поставити в духовку. Запікати ще хвилин 10, доки сир не зарум'яниться.

Горбуша Подавати з картоплею, прикрасивши зеленню.

Куриные отбивные руцепт здесь

Рецепты Приготовления - салат невеста рецепт.

Готовим со вкусом: салат гурман рецепт фото. Мультиварка Philips.

Позначення:

Категорії:

Помітили помилку?
Будь ласка, виділіть її мишкою і натисніть Ctrl + Enter